Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται συχνά, όπως είπε, ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνεται σε όσους την έχουν ρωτήσει για το εάν έχει σύντροφο, ενώ ξεκαθάρισε και κάποια πράγματα σχετικά με τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία.
Αναλυτικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ακούγεται να λέει στο βίντεο:
«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.
Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.