Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην «Παριζιάνα» γιατί ήταν στα «μέλια» με την Έρρικα Μπρόγιερ
Η ηθοποιός μίλησε για το πολυσυζητημένο σύντομο πέρασμα του συζύγου της από την ταινία
Για τον Κώστα Βουτσά και τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Παριζιάνα» μίλησε η Αλίκη Κατσαβού σε σημερινές δηλώσεις της.
Η ηθοποιός ανέφερε τη δική της εκδοχή για αυτό, μέσα από δηλώσεις της στο «Στούντιο 4», δεδομένου του ότι οι θεωρίες για αυτήν τη σύντομη εμφάνιση, ήταν πολλές.
Η Αλίκη Κατσαβού είπε στην εκπομπή: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας βρέθηκε εκεί γιατί πράγματι η σχέση του με την Έρρικα ήταν τότε στα μέλια. Αλλά ο Κώστας έκανε πολλή παρέα και με την Ρένα, τον Σειληνό, την Μαρία Ιωαννίδου και γενικώς ήταν μια παρέα όλοι αυτοί.
Οπότε ο Κώστας βρέθηκε στο γύρισμα για να συνεχίσουν μετά από το γύρισμα την παρέα τους. Εγώ ξέρω ότι η Ρένα του έκανε πλάκα. Εκείνος βεβαίως, επειδή είναι του διαμετρήματος που είναι, την άρπαξε στον αέρα κι έγινε η σκηνή που είδατε… Ο Κώστας ήταν έτσι. Στο δευτερόλεπτο να σου γυρνούσε μια φράση στο αστείο, να άρπαζε μια λεπτομέρεια από κάτι που γινόταν και να σου έκανε πλάκα. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη του».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.