ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν, γνωστός από το ρόλο του στο «Will & Grace»

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν, γνωστός από το ρόλο του στο «Will & Grace»

Ο Τζόρνταν οδηγούσε στο Χόλιγουντ τη Δευτέρα το πρωί και για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα κτίριο

Leslie_Jordan
Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Λέσλι Τζόρνταν. Ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του ως Lonnie Garr στο «Hearts Afire» και Beverly Leslie στο «Will & Grace» καθώς επίσης και από την συμμετοχή του στο franchise American Horror Story.

Ο Τζόρνταν οδηγούσε στο Χόλιγουντ τη Δευτέρα το πρωί και για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν σκοτώθηκε στη σύγκρουση ή υπέστη ιατρική έκτακτη ανάγκη εκ των προτέρων, αλλά η κατάσταση του οχήματος υποδηλώνει ότι ο Τζόρνταν μπορεί να έχασε τον έλεγχο του πριν από τη σύγκρουση.

Ο Λέσλι Τζόρνταν είχε έναν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά "Call Me Kat", στο πλευρό της Μαγίμ Μπιάλικ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η σεζόν της.

Το 2006, κέρδισε το βραβείο Emmy ως guest ηθοποιός στην κωμική σειρά "Will & Grace".



Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο μικροκαμωμένος Τζόρνταν (είχε ύψος 1,5 μ.) χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση παίζοντας μικρούς ρόλους που συχνά όμως έκλεβαν την παράσταση σε σειρές που εκτείνονταν από το «Murphy Brown» και το «Boston Public» και έφταναν μέχρι το «Star Trek: Voyage», το «American Horror Story» και το «Hearts Afire».

Έγινε όμως περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Μπέβερλι Λέσλι, ο αντίπαλος χαρακτήρας της Κάρεν που αποκαλύπτεται ως γκέι σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα επεισόδια της σειράς «Will & Grace».

Κλείσιμο


Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του Τζόρνταν ήταν ο ρόλος του Earl Brother Boy Ingram στο θεατρικό έργο «Sordid Lives», το οποίο αργότερα μεταφέρθηκε στην ομώνυμη ρομαντική κωμωδία του 2000. Το 1993 δημιούργησε την πρώτη του αυτοβιογραφική θεατρική παράσταση, το «Hysterical Blindness and Other Southern Tragedies That Have Plagued My Life Thus Far», η οποία έπαιξε για επτά μήνες εκτός Broadway στο SoHo Playhouse. Το έργο περιέγραφε την πρώιμη ζωή του Τζόρνταν στην Τσατανούγκα του Τενεσί και παρουσίαζε τον ηθοποιό με την υποστήριξη μιας χορωδίας γκόσπελ να τραγουδά σατιρικά τραγούδια για τον ρατσισμό και την ομοφοβία. Την εποχή που ανέβηκε το έργο, το Variety εξήρε την «αξιαγάπητη σκηνική παρουσία» του Τζόρνταν και χαρακτήρισε την παράσταση «γλυκόπικρη και ξεκαρδιστική».



Το 2020, ο Τζόρνταν έγινε φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram λόγω των χιουμοριστικών βίντεο που δημοσίευσε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Συμμετείχε επίσης στην αντίστροφη μέτρηση του CNN για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021, όπου εμφανίστηκε δίπλα στον Άντερσον Κούπερ και τον Άντι Κοέν.







Ειδήσεις σήμερα:

Ντοκιμαντέρ BBC: Είναι «ελληνικής κατασκευής» ο Πήλινος Στρατός της Κίνας;

Υπουργείο Υγείας: «Ξεκλειδώνουν» τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ - Πόσο θα κοστίζουν

Ρίσι Σούνακ: «Ενότητα ή πεθαίνουμε» - Δραματικό μήνυμα στους Τόρις, απέκλεισε τις εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης