Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, αποκάλυψε αν έχει μπει σε συζητήσεις με την παραγωγή.
«Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor. Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι περισσότερο είναι τα συναισθήματα που σου γεννιούνται σε μια τέτοια συνθήκη. Εκτιμήσα πολύ παραπάνω κάποιες αξίες, όπως η οικογένεια», ανέφερε.
Ωστόσο, δήλωσε πως ο ίδιος ακόμα δεν έχει «βάλει την υπογραφή του». «Δεν έχω βάλει ακόμα την υπογραφή μου, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις με όλους τους παλιούς παίκτες. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ τίποτα, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημο. Είναι όλοι πολύ κοντά και ταυτόχρονα πολύ μακριά από το να πουν "ναι"», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnrn6342ocap)
«Μπορώ να πω ότι όλα δείχνουν ότι το "All Star Survivor" θα πραγματοποιηθεί και οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί. Κάποιοι συμμετέχοντες μπορούν να σκεφτούν ότι είναι καλά τα λεφτά, η προβολή, εννοείται ότι ισχύουν αυτά», είπε και πρόσθεσε ότι δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη διαδικασία για την προετοιμασία του. «Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία αλλά κάνω καθημερινά γυμναστική», εξήγησε.
Μιλώντας στη συνέχεια για την καθημερινότητά του, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ να κάτσω σε ηρεμία. Μια μέρα να έχω κενή, θα τρέχω, κάτι θα βρω να κάνω. Δεν μπορώ με τίποτα να μείνω ακίνητος», με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει: «Άρα η κοπέλα σου περνάει δύσκολα».
«Δύσκολα, γιατί είναι το ακριβώς αντίθετο από εμένα. Είναι ζεν τελείως η Αλεξάνδρα και έχει ισορροπήσει», απάντησε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή