Δηλώσεις παραχώρησε οΒασίλης Κούκουραςκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο του «Μάνθου», αλλά και στις επαναλήψεις των σίριαλ που συμμετείχε.
Ο ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απόσπασμα των δηλώσεών του προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
«Προσπαθώ να μένω ένα παιδί, γιατί η κακή βούληση είναι αυτή που γερνάει τους ανθρώπους», δήλωσε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno0uolcebcx)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του Μάνθου στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς και στις επαναλήψεις της που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
«Ακόμα στον δρόμο με φωνάζουν Μάνθο. Απλά γυρίζω το κεφάλι σε αυτόν που με προσφωνεί», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να με βλέπω στις επαναλήψεις, γιατί είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι αμήχανα. Όχι λόγω γήρατος, απλά βλέπω κάποια πράγματα που τα σχολιάζω».
Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο του επάγγελμα και δήλωσε: «Συνεχίζω ακόμα να εργάζομαι ως ασφαλιστής, ήταν η δουλειά μου και πριν ασχοληθώ με την υποκριτική».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.