Για τον ρόλο της στον «Σασμό» και τον χαρακτήρα της «Μαρίνας» μίλησε σε νέα της συνέντευξη ηΜαρία Πρωτόπαππα.
Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε αρχικά, στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την τηλεόραση.
«Άργησα πολύ να κάνω τηλεόραση. Όσο καιρό ήμασταν στο Θέατρο Τέχνης, δεν μας επιτρεπόταν αυτό», δήλωσε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnginwjsqly9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της, τη Μαρίνα και δήλωσε πως όσο κι αν την έχει ταυτίσει ο κόσμος με αυτή τη γυναίκα, εκείνη θεωρεί ότι δεν μοιάζουν καθόλου.
«Δεν μοιάζουμε με τη Μαρίνα. Ούτε στη στάση μας σε κάποια πράγματα. Δεν θα έμενα τόσα χρόνια μόνη μου να μεγαλώνω δύο παιδιά, που δεν είναι πια παιδιά. Ούτε θα άντεχα σε μια κοινωνία, που περιορίζει τόσο πολύ τη γυναίκα», εξηγεί η Μαρία Πρωτόπαππα.
Ωστόσο, τόνισε πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλές γυναίκες στην ίδια μοίρα με τη Μαρίνα. «Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που δεν παίρνουν το θάρρος να προχωρήσουν παρακάτω. Είναι κρίμα», δήλωσε κλείνοντας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή