Αναβάλλεται το δικαστήριο με κατηγορούμενο τονΘέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο θα αναβληθεί, λόγω του θανάτου της μητέρας του.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.
Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».
Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί ξανά τον Ιούλιο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια. Ακόμη στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.