Τζέφρι Ντάμερ: Μετά τη μίνι σειρά έρχεται στο Netflix και το ντοκιμαντέρ για τον κατά συρροή δολοφόνο

Τζέφρι Ντάμερ: Μετά τη μίνι σειρά έρχεται στο Netflix και το ντοκιμαντέρ για τον κατά συρροή δολοφόνο

Η νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου με τίτλο «Dahmer Monster: The Jeffrey Dahmer Story» συγκεντρώνει διθυραμβικές κριτικές

_Jeffrey_Dahmer-netflix-1
Πριν μερικές ημέρες το Netflix κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη μίνι σειρά «Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story» (Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ) και μέχρι στιγμές τα σχόλια για τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία του Πίτερ Έβανς στον ρόλο του serial killer, Τζέφρι Ντάμερ, είναι διθυραμβικά.

O Τζέφρι Ντάμερ θεωρείται ένας από τους χειρότερους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ο οποίος έτρωγε τους νεκρούς εραστές του για να καταπολεμήσει όπως υποστήριξε, τη μοναξιά του. Ο αδίστακτος άνδρας καταδικάστηκε για 17 δολοφονίες νεαρών αντρών, παιδική σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμό και πολλές ακόμα κατηγορίες, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης.
DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Official Trailer (Trailer 1) | Netflix
Μετά τη μίνι σειρά και το τεράστιο ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η φρικιαστική ιστορία του Ντάμερ, το Netflix ετοιμάζεται να διαθέσει στις 7 Οκτωβρίου, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ».

Όταν η αστυνομία του Μιλγουόκι μπήκε στο διαμέρισμα του 31χρονου Τζέφρι Ντάμερ τον Ιούλιο του 1991, αποκάλυψε το φρικιαστικό προσωπικό μουσείο ενός κατά συρροή δολοφόνου: έναν καταψύκτη γεμάτο ανθρώπινα κεφάλια, κρανία, κόκαλα και άλλα λείψανα σε διάφορες μορφές αποσύνθεσης, τοποθετημένα με διαφορετικούς τρόπους. Ο Ντάμερ γρήγορα ομολόγησε 16 φόνους στο Ουισκόνσιν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έναν ακόμα στο Οχάιο το 1978, καθώς επίσης και απίστευτες πράξεις νεκροφιλίας και κανιβαλισμού. Η αποκάλυψη σόκαρε το έθνος και συγκλόνισε την τοπική κοινότητα, η οποία εξαγριώθηκε με το γεγονός ότι ένας τόσο διεστραμμένος δολοφόνος κυκλοφορούσε ανενόχλητος μέσα στην πόλη για τόσο πολύ καιρό.
1391744
Γιατί κατάφερε ο Ντάμερ, που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου το 1988, να απομακρύνει τις υποψίες και να μην εντοπιστεί από την αστυνομία, ενώ κυνηγούσε την γκέι σκηνή του Μιλγουόκι για να βρει θύματα, πολλά εκ των οποίων ήταν μαύροι;

Πρόκειται για το τρίτο μέρος της σειράς του σκηνοθέτη Τζο Μπέρλιντζερ ("Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι", "Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζον Γουέιν Γκέισι"), ένα ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις ανάμεσα στον Ντάμερ και την ομάδα υπεράσπισής του και εξετάζει εις βάθος τον διεστραμμένο ψυχισμό του, απαντώντας, μέσα από έναν σύγχρονο φακό, αυτά τα ανοιχτά ερωτήματα για την ευθύνη της αστυνομίας.
Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Καβάλα: 25χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου πατέρα

Καβάλα: Υπό κράτηση οι γονείς και η σύζυγος του 25χρονου που δολοφόνησε τον 52χρονο

Παραλήρημα εκτός ορίων από τον Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σφαγή στην Τριπολιτσά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης