Νίνα Άγκνταλ: H πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάνει διακοπές στη Μύκονο

Νίνα Άγκνταλ: H πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάνει διακοπές στη Μύκονο

Το super model από τη Δανία απαθανατίστηκε με τον διάσημο YouTuber Λόγκαν Πολ

Nina_Agdal
Η Νίνα Άγκνταλ μέχρι και πριν από κάποια χρόνια απολάμβανε το καλοκαίρι στην Ελλάδα στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Φέτος όμως το διάσημο μοντέλο από τη Δανία, επισκέφτηκε εκ νέου τη χώρα με διαφορετική συντροφιά, καθώς κοντά της βρέθηκε ο σύντροφός της Λόγκαν Πολ. Οι δυο τους έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο και εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο τους χρόνο.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πάνω σε σκάφος να απολαμβάνει τα νερά του νησιού των ανέμων.

Δείτε τις φωτογραφίες 
Nina___7_
Nina___8_
Nina___1_
Nina___2_
Nina___3_

Nina___9_
Nina___10_
Nina___11_
Nina___5_

Η Νίνα Άγκνταλ, με καταγωγή από τη Δανία, υπήρξε αγγελάκι της Victoria's Secret και έχει φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα και θεωρείται από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας, με πολλές εταιρείες να τη διεκδικούν για να διαφημίσει τα εσώρουχα και τα μαγιό τους.

H Άγκνταλ έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές νεανικές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας (Billabong, Body Central, Calzedonia, Cover Style, Delia's, Ellos, Fredericks of Hollywood, Garage, Gosh κ.ά.).

Κλείσιμο
Πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστή και για τις τολμηρές φωτογραφίες της και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά, που την έκαναν βασίλισσα των social media.


O Λόγκαν Πολ, εκτός από YouTuber και instagrammer καταπιάνεται και με τις πολεμικές τέχνες. Ο Αμερικανός έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ πολλές φορές στο παρελθόν με την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν δύο του βίντεο. Στο πρώτο, είχε βρει έναν άνδρα που είχε αυτοκτονήσει και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει και να του κάνει αστειάκια του στιλ «Ζεις» και «Πλάκα μας κάνεις». Στο δεύτερο, ηλέκτριζε σκοτωμένους αρουραίους με τέιζερ.

Αυτά τα «άβολα» είχαν ρίξει λίγο τη δημοτικότητά του, ωστόσο έχει ακόμα πάνω 20 εκατ. συνδρομητές από όλον τον κόσμο και κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ακόμα είχε επανέλθει στα φώτα της δημοσιότας πριν από κάποιο καιρό εξαιτίας ενός βίντεο που διέρρευσε και φαινόταν να κάνει σεξ με έναν άλλον άνδρα. Φυσικά, αν και δεν υπάρχει καμία διασταυρωμένη πληροφορία ότι πράγματι ήταν αυτός, το κοινό είχε ήδη... απασφαλίσει.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε εξοργίσει και την γκέι κοινότητα. Σε ένα podcast του είχε πει πως σκεφτόταν να γίνει γκέι για ένα μήνα. Ακτιβιστές και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντέδρασαν λέγοντας ότι «δεν λειτουργεί έτσι αυτό το πράγμα». Ήταν τέτοιες οι αντιδράσεις, ο Πολ αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα 

Η Βρετανία δακρύζει για τη «Λίλιμπετ» της - Τι ακολουθεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σοκάρει η περιγραφή του ομαδικού βιασμού 31χρονης Αγγλίδας από 4 Βέλγους στη Ρόδο

Ιβ Τζομπς: Ποια είναι η κόρη του Στιβ Τζομπς που τρόλαρε το νέο iPhone 14
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης