Ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα του MeToo και στην αναστάτωση που έχει επικρατήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα συνεργαζόμουν μαζί του. Με τον Λιγνάδη που έχει καταδικαστεί, ούτε κατά διάνοια. Ούτε καλημέρα δεν μπορώ να πω μαζί του. Ούτε θέλω να τον βλέπω. Γιατί κακοποίησε παιδικές ψυχές» απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.
Ο ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε γενικότερα στο κίνημα #metoo και στο αν τελικά κατάφερε να καθαρίσει ο χώρος, με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP