Η Όλγα Κεφαλογιάννη ένα χρόνο πριν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της και είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.
Οι καρποί του έρωτά της με τον Μίνω Μάτσα συμπλήρωσαν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους και η πολιτικός θέλησε με μια ανάρτησή της να αφιερώσει μερικές γραμμές στα παιδιά της συνοδευμένες από μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.
«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.