Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Έδωσε spoiler για τη «Μουρμούρα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Έδωσε spoiler για τη «Μουρμούρα»

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι θα συμβεί στη σειρά την επόμενη σεζόν  - Δείτε το βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-07-26T153613_669
Δηλώσεις παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και έδωσε ένα spoiler για την κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αποκάλυψε τι θα συμβεί στη 10η χρονιά της σειράς.

«Η σεναριακή πρόταση είναι να έρθει η πέτρα του σκανδάλου και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος, γιατί θα πέσω στα κόκκινα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα ώρα, ξεκινάμε πάλι στις 23 Αυγούστου για τη δέκατη χρονιά της «Μουρμούρας». Ανέλπιστο, αλλά εφικτό. Απ’ την αρχή το είχα πει, όταν πρωτοπήρα το υλικό στα χέρια μου ότι μπορεί να πάμε και 10 χρόνια. Είχα αναγνωρίσει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει… Ο Ηλίας και η Καίτη είναι ένα αντιφατικό ζευγάρι, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clphyuga1hjt)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν γνωρίζει ακόμα πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την «Καίτη», αλλά ούτε και την κατάληξή τους. «Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία, γιατί η ρήξη του κυρ Ηλία με την Καίτη θα πάει για 15 επεισόδια. Οπότε, δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», τόνισε.

Όσο για τον χαρακτήρα του στη σειρά δήλωσε: «Ο κυρ Ηλίας είναι ένας συμπαθέστατος γκρινιάρης και απολαμβάνω την πορεία μέσα από αυτόν… Στο δρόμο με προσφωνούν κυρ Ηλία πια και μετά Βλαδίμηρο. Βλέπουν στο πρόσωπό μας την ίδια τους τη ζωή».

Εκτός από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στη σύγχρονη κοινωνία και τη στάση των πολιτών. «Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από αυτά που βλέπουμε εμείς. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει, όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει», τόνισε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clpj01esxkx5)


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης