Άλεκ Μπάλντουιν: Εξηγεί γιατί έκαναν τόσα πολλά παιδιά με τη σύζυγό του Χιλάρια

Άλεκ Μπάλντουιν: Εξηγεί γιατί έκαναν τόσα πολλά παιδιά με τη σύζυγό του Χιλάρια

«Μερικά παιδιά θέλουν να γίνουν σούπερ ήρωες και βασιλιάδες, τα μωρά μου θέλουν να είναι κουτάβια… », ανέφερε η σύζυγoς του ηθοποιού - Δείτε το βίντεο

alec-b-0
Ο Άλεκ Μπάλντουιν με ανάρτηση του στο Instagram απάντησε σε όσους τον ρωτούν, ποιος είναι ο λόγος που έχει με τη σύζυγό του Χιλάρια Μπάλντουιν μία τόσο μεγάλη οικογένεια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός σημείωσε: «Οι άνθρωποι σχολιάζουν πόσα παιδιά έχουμε και ρωτούν γιατί… Για αυτό… Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα σε αυτή τη ζωή είναι αυτοί οι άνθρωποι».

Στη δημοσίευση που έκανε ο Άλεκ Μπάλντουιν παρουσίασε ένα βίντεο, όπου η Χιλάρια έδωσε στα δύο μικρότερα παιδιά τους μπουκάλια γάλα, αφού τα έντυσε με ασορτί στολή κουταβιού.


«Μερικά παιδιά θέλουν να γίνουν σούπερ ήρωες και βασιλιάδες, τα μωρά μου θέλουν να είναι κουτάβια… καθώς είναι σούπερ θαυμαστές των ζώων», έγραψε η Χιλάρια στον δικό της λογαριασμό. «Ντύθηκαν χθες το βράδυ».
Baldwin_

Κλείσιμο
Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει αιτιολογήσει την απόφασή του να αποκτήσει πολλά παιδιά και να «χτίσει» μία μεγάλη οικογένεια. «Οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί απέκτησα τόσα παιδιά… Αυτός είναι ο λόγος. Το να είσαι γονιός είναι το απόλυτο ταξίδι».

Ο 64χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύζυγός του έχουν επτά παιδιά, δύο κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, 26 ετών, την Άιρλαντ Μπάλντουιν, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.

Μάλιστα για τον ερχομό του έβδομου παιδιού τους, η σύζυγος του ηθοποιού Χιλάρια είχε αναφέρει: «Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα συναρπαστικό νέο και μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας Μπάλντουιν έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε πέρα για πέρα χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά. Οπως βλέπετε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι κάτι φωτεινό στις ζωές μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτές τις αβέβαιες εποχές».


Ο Άλεκ και η Χιλάρια παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2012, 10 χρόνια αφότου χώρισε με την πρώην σύζυγό του. 

Φωτογραφίες: shutterstock 

Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης