Πένθος για τον Άλεκ Μπάλντουιν - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Πένθος για τον Άλεκ Μπάλντουιν - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Η Κάρολ Μ. Μπάλντουιν πέθανε στα 92 της χρόνια και ο ηθοποιός ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός στο Instagram, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση

Carol_M__Baldwin
Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανακοίνωσε ότι η μητέρα του, Κάρολ Μ. Μπάλντουιν, πέθανε στα 92 της χρόνια. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια.

Ο 64χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram με μια δήλωση της οικογένειάς του, στην οποία παρουσίασε ένα κομμάτι της ιστορίας της οικογένειάς του και την κληρονομιά που άφησε πίσω η μητέρα του.

«Με βαθύτατη λύπη η οικογένειά μου δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση. Η Κάρολ Μ. Μπάλντουιν, μητέρα των ηθοποιών Άλεκ, Ντάνιελ, Γουίλιαμ και Στίβεν Μπάλντουιν και δύο κοριτσιών, της Ελίζαμπεθ και της Τζέιν, πέθανε σήμερα στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ήταν 92.

Γεννημένη ως Κάρολ Νιούκομπ Mάρτινο στις Συρακούσες στις 15 Δεκεμβρίου 1929, ήταν παιδί του Ρόι και της Μάριον και είχε έναν αδερφό, τον Ντάνιελ και πέντε αδερφές, τις Πατρίσια, Τζοάν, Νταιάν, Λουίζ και Ρεμπέκα.

Γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, Αλεξάντερ Μπάλντουιν, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ και οι δύο φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Συρακουσών. Το 1954, ο Άλεκ, μετακόμισε με την οικογένεια στο Λονγκ Άιλαντ, όπου δίδαξε ιστορία και προπονούσε ποδόσφαιρο και σκοποβολή στο γυμνάσιο Massapequa μέχρι τον θάνατό του, σε ηλικία 55 ετών, το 1983» και πρόσθεσε:

«Η Κάρολ Μ. Μπάλντουιν μεγάλωσε τα παιδιά της και όταν το τελευταίο μπήκε στην εφηβεία, πήγε να εργαστεί στο μάρκετινγκ για μια εταιρεία που ονομάζεται Quick Test, η οποία λειτουργούσε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο.

Το 1991 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αφού τα κατάφερε, ενώθηκε με μια ομάδα υποστήριξης καρκίνου του μαστού σε όλο το Long Island για να ξεκινήσει μια προσπάθεια με τη SUNY Stony Brook. Με την υποστήριξη της τότε προέδρου του πανεπιστημίου, Σίρλεϊ Στραμ Κένι, το "Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Κάρολ Μ. Μπάλντουιν" άνοιξε στην πανεπιστημιούπολη στο Stony Brook. Ένα άλλο κεφάλαιο ξεκίνησε μερικά χρόνια αργότερα σε συνεργασία με το SUNY Upstate Universityv. Οι συντονισμένες προσπάθειες έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό.

Ο γιος της Άλεκ δήλωσε: "Η μητέρα μου με δίδαξε για δεύτερες πράξεις. Και τρίτες επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της ως μαχήτρια και πρωταθλήτρια για τον σκοπό στον οποίο αφιέρωσε τόση ενέργεια. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά της".

Εκτός από τα έξι παιδιά της, η Κάρολ έχει 25 εγγόνια και 14 δισέγγονα. Θα ακολουθήσουν πληροφορίες σχετικά με τα μνημόσυνα».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Σαμπάνης: Σοβαρό τροχαίο για τον τραγουδιστή και τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή - Φωτογραφίες

Μπαμπινιώτης: Οργή για το «Turkaegean» της τουριστικής καμπάνιας της Άγκυρας - «Διεθνής ντροπή!»

«Κόφτης» στα κλιματιστικά: Τι περιλαμβάνει το κυβερνητικό σχέδιο για την εξοικονόμηση ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης