Οι Scorpions και οAlice Cooper εμφανίστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.
Με αφορμή τη συναυλία του Alice Cooper ηΜάγκυ Χαραλαμπίδου πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον τραγουδιστή.
«Ω Θεέ μου! Κοιτάξτε τι βρήκα! Αναγνωρίζεις ποιοι είναι; Χαχαχαχα! Ο χρόνος περνάει και εμείς είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Σε ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.