Ο Κέβιν Μπέικον χορεύει ξανά σε ρυθμούς «Footloose», σχεδόν 40 χρόνια μετά την ταινία

Ο Κέβιν Μπέικον χορεύει ξανά σε ρυθμούς «Footloose», σχεδόν 40 χρόνια μετά την ταινία

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, με παρτενέρ τη σύζυγό του

kevin_bacon_footloose_xr
Ήταν το 1984, όταν ο Κέβιν Μπέικον υποδύθηκε έναν έφηβο, που με μοναδικό του όπλο το χορό, επαναστάτησε στη συντηρητική κοινωνία μέσα στην οποία ζούσε. Ο λόγος για την ταινία «Footloose», το χορευτικό της οποίας έχει γίνει viral, το τελευταίο διάστημα και ειδικά στην πλατφόρμα του TikTok.

Σχεδόν 38 χρόνια μετά και με αφορμή την αναπαραγωγή του χορευτικού στα social media, ο Μπέικον με παρτενέρ τη σύζυγό του, Κίρα Σέντγουικ, προσπάθησε να αναβιώσει τη χαρακτηριστική σκηνή από τη θρυλική ταινία. Μπορεί να μην φοράει το χαρακτηριστικό λευκό φανελάκι, με το οποίο γύρισε τη σκηνή, αλλά ο ίδιος απέδειξε ότι το χει ακόμη και σχεδόν δύο δεκαετίες μετά.

Στο βίντεο που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 62χρονος σταρ σηκώνει την αγαπημένη του και στη συνέχεια κάνει τη χαρακτηριστική περιστροφή, την οποία πολλοί από τους χρήστες του TikTok προσπαθούν να κάνουν, μιας και έχει γίνει κάτι σαν «challenge».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Μπέικον έγραψε: «Δεν θυμάμαι ότι αυτό ήταν μέρος της αρχικής χορογραφίας. Αλλά κατάλαβα ότι θα κάναμε μια περιστροφή». Μπορεί να μην θυμόταν την χορογραφία, όπως ακριβώς προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη τη δεκαετία του 1980, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να το απόλαυσαν, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν και ένα high-five για την προσπάθειά τους.


Το βίντεο εξέπληξε τους 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους του σταρ, ενώ χιλιάδες ήταν και τα σχόλια θαυμασμού που εισέπραξε ο Μπέικον. «Το χεις ακόμα!», έγραψε κάποιος και ένας άλλος σχολίασε: «Είστε οι καλύτεροι, τα σπάτε».

Δείτε το βίντεο



Το πρωτότυπο μιούζικαλ - δράμα, σε σκηνοθεσία Χέρμπερτ Ρος επικεντρώνεται στην ιστορία του Ρεν ΜακΚόρμακ - έναν έφηβο, ο οποίος μετακομίζει σε μια μικρή πόλη και προσπαθεί να ανατρέψει την τοπική απαγόρευση του χορού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρεν έμαθε ότι το συμβούλιο της πόλης απαγόρευσε τον χορό και τη ροκ μουσική, μετά τον θάνατο του γιου του τοπικού ιερέα σε τροχαίο, όταν επέστρεφε από ένα μπαρ. Ο Ρεν αντιδρά και ξεσηκώνει τους πάντες για να καταργηθεί ο νόμος. Πρόκειται για μία ιοστορία που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Τα iconic χορευτικά του Μπέικον ξεχώρισαν στην ταινία και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει ζωντανό ακόμη και σήμερα. 


Footloose - Final Dance 1984 HD



Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο

Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης