Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: «Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα, σέβομαι την επιθυμία του να απέχει από όλα και όλους»

Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: «Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα, σέβομαι την επιθυμία του να απέχει από όλα και όλους»

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε και στον λόγο, για τον οποίο η ίδια απείχε από το τραγούδι για χρόνια, αλλά και τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στον κλάδο της

polina_marinos
Για τον Γιώργο Μαρίνο και τον ρόλο που έχει παίξει ο ανταγωνισμός στη δουλειά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Πωλίνα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν έχει νέα του Γιώργου Μαρίνου και αν η ίδια γνωρίζει πώς είναι σήμερα στη ζωή του. Σχετικά με αυτό απάντησε: «Όχι δεν γνωρίζω και σέβομαι την επιθυμία του για ησυχία από όλα κι από όλους».


120412120126_6311

Στην πορεία της συνέντευξης, η Πωλίνα σχοίασε τον ανταγωνισμό στη δουλειά της και πώς τον βίωσε η ίδια. 

«Αυτό το επάγγελμα είναι κατεξοχήν ανταγωνιστικό. Μου αρέσει η πρόκληση και οι όποιες δυσκολίες, όταν ο ανταγωνισμός δεν γίνεται αρρώστια και ίντριγκα. Είμαι πολύ ανταγωνιστική σαν άτομο και μέχρι κάποια περίοδο το θεωρούσα ελάττωμα. Μου αρέσει όταν κι άλλοι είναι ανταγωνιστικοί, γιατί αυτό το παιχνίδι της κυριαρχίας μου ανεβάζει την αδρεναλίνη και με εξιτάρει να προσπαθώ συνέχεια να γίνομαι καλύτερη.

Δεν ανέχομαι όμως κι απεχθάνομαι τα ήσυχα και πονηρά ποταμάκια που δρουν ύπουλα και υπογείως, προκειμένου να σε φρενάρουν και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα να πετύχουν τον στόχο τους. Στο επάγγελμα αυτό έχει πολλούς τυχοδιώκτες, αχάριστους και παρασιτικούς τύπους. Μου είναι όλοι παντελώς αδιάφοροι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, κλήθηκε να απαντήσει για τα χρόνια που απείχε, με την ίδια να απαντά ότι: «Τα χρόνια αυτά είναι πολύ πίσω, όταν έκανα τον γιο μου και για κάποιο καιρό ήθελα να απολαύσω αυτές τις μαγικές στιγμές μαζί του».


Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης