Ηρώ για Γιώργο Μαρίνο «Γνωρίζω τα νέα του από τρίτους, αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει έτσι»

Ηρώ για Γιώργο Μαρίνο «Γνωρίζω τα νέα του από τρίτους, αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει έτσι»

«Είναι ίσως η κορυφαία συνάντηση που είχα στη ζωή μου» ανέφερε στις δηλώσεις της η Ηρώ - Δείτε το σχετικό βίντεο

iro-dec2016
Η τραγουδίστρια, Ηρώ, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνου και σχολίασε την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Love it», η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι η συνεργασία που είχε με τον τραγουδιστή ήταν «κορυφαία συνάντηση» στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τον γιο της.

«Αναπολώ τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι η κορυφαία συνάντηση στη ζωή μου. Ήταν ένας βαθιά καλλιτέχνης, ακόμα και το χιούμορ του ήταν ποιοτικό. Γνωρίζω τα νέα του, αλλά από τρίτους. Αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει μυστήριο», είπε αρχικά η Ηρώ.

Στην πορεία της συνέντευξης, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τη δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Είναι λάθος η αίσθηση ότι αποφεύγω τη δημοσιότητα, είμαι επιλεκτική για το που θα εμφανιστώ. Μετά την Ελένη Πέτα, που είναι φίλη μου, η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν απίστευτη», ενώ σχετικά με την πανδημία είπε: «Με τον κορωνοϊό πέρασα δύσκολα, αλλά ήμουν δημιουργική. Έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να προστατέψω το παιδί μου».

Για τη σχέση της με τον γιο της η Ηρώ επισήμανε ότι: «Δεν είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ξεκαθάρισα στον γιο μου ότι δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του και είναι ο γιος μου. Το γεγονός ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου, δεν με ενδιέφερε να το πω στους δημοσιογράφους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjj9dj2sc1bl)

Η τραγουδίστρια στο παρελθόν, είχε μιλήσει ξανά για τη σχέση που έχει με τον γιο της. 

Αναλυτικότερα, είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Ελένη»:

«Δεν είμαι από τις μαμάδες που λένε «α, ο γιος μου». Η αγάπη μου για τον γιο μου μεγάλωσε μαζί με το μεγάλο του. Είμαι η μαμά του και όχι η φίλη του. Πρέπει να χτίσει τη δική του κοινωνία και τους δικούς του φίλους. Η ευθύνη είναι μεγάλη όταν μεγαλώνει μόνη ένα παιδί, γιατί δεν την μοιράζεσαι με κανέναν, λογείς στον εαυτό σου και στο παιδί σου. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχοληθούμε με το αν κάποιος είναι από μονογονεϊκή οικογένεια. Είσαι κοντά στο παιδί; Αυτό έχει σημασία. Είχα εξηγήσει τα πάντα από πολύ νωρίς στον Γιώργο, οπότε είχε να δώσει απαντήσεις.

Ο στίχος που έχω γράψει και θα μπορούσε να με περιγράψει είναι το "έτσι είμαι εγώ"» δήλωσε, ενώ σχετικά με το από πού αντλεί έμπνευση όταν γράφει ένα τραγούδι, εξήγησε: «Έχω εμπνευστεί και από τον γιο μου να γράψω τραγούδια, αλλά περισσότερο από ιστορίες των άλλων μου έρχονται πράγματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfzpc6rhfb7t)


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Κάνε Τανάκα, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Πάσχα με βουτιές στην Αττική για όσους έμειναν πίσω... - Δείτε φωτογραφίες από τη Βάρκιζα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Μακρόν, γράφει ο γαλλικός Τύπος - «Μια νίκη, χιλιάδες προκλήσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης