Survivor: Ο Νίκος και η Μαίη στον τάκο και ο Άρης πάλι… χαλαρά – Δείτε βίντεο

Survivor: Ο Νίκος και η Μαίη στον τάκο και ο Άρης πάλι… χαλαρά – Δείτε βίντεο

Ο απόηχος της αποχώρησης Μαρτίκα, το «μεγάλο λάθος» του φαρμακοποιού, τα νέα δεδομένα πριν τον τελικό και η «μάχη» για την 1η ατομική ασυλία της εβδομάδας

289980561_1042673849706923_3617641413607004649_n
Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor με τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι να γίνεται γνωστός σε περίπου 2 εβδομάδες. Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα απομένουν ακόμα δύο πριν συμπληρωθεί η τελική τετράδα που θα βρεθεί στο Γαλάτσι, με τους Άρη Σοϊλέδη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθη Σχίζα, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Νίκο Γιάννη και Σταυρούλα Χρυσαειδή να διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια του τελικού.

Την Κυριακή (26/6) ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας και πήγε χαλαρός στο Συμβούλιο, για να δει τη Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Νίκο Γιάννη να ισοψηφούν και να βγαίνουν μαζί στον τάκο.

Πάντως κανείς δεν περίμενε πως ο… El Professor του Survivor, δεν θα βρίσκεται στην τελική τετράδα και πως τελικά θα τον «εξολόθρευαν» τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο της περασμένης εβδομάδας, την ώρα που ο Μαρτίκας είχε προηγουμένως καταφέρει να... διώξει 8 κορίτσια και 4 αγόρια. Ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ήταν από τους παίκτες που έσπασε το ρεκόρ των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση και τη 12η φορά τελικά αποχαιρέτησε, με τους συμπαίκτες του να σχολιάζουν την απουσία του από την παραλία.

Η Μαίη υποστήριξε ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει ο… terminator. Ο Στάθης έπλεξε το εγκώμιο του πιο εμβληματικού παίκτη στο φετινό Survivor και ο Άρης είπε μια μεγάλη αλήθεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl08kzjn5c5l)


Κλείσιμο
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ανέλυσε το λόγο που στέρησε από τον Μαρτίκα την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο στην τετράδα.
«Τρεις-τρεις πλέον στο Survivor, που είναι σημαντικό. Νομίζω ότι εκείνος που θα χτυπά το κεφάλι του με την αποχώρηση αυτή είναι ο Σπύρος, διότι στην προηγούμενη ψηφοφορία αντί να ψηφίσει την Σταυρούλα και να βγει μόνο αυτή, έριξε μια ψήφο λευκή στον Στάθη και βγήκε κι αυτός με ισοψηφία. Αυτό το πράγμα που έκανε ο Σπύρος, καθόρισε την αποχώρησή του. Αν ψήφιζε την Σταυρούλα, θα έβγαινε μόνο αυτή υποψήφια κι ο Σπύρος δεν θα κινδύνευε αυτήν την εβδομάδα», ανέφερε ο Άρης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl09548fsqy9)


Αν και ο Σπύρος είχε στηρίξει αρκετά τη Σταυρούλα, η ίδια έδειξε να μην στεναχωριέται και τόσο για την αποχώρηση του και εξήγησε τον λόγο.
«Μάλλον έπρεπε να βγω εγώ στον τάκο για να φύγει ο Σπύρος. Δεν το περίμενα. Τώρα είμαστε 3 και 3 στις παρέες, αν και στην ουσία δεν χάσαμε κάποιον. Ήδη ο Σπύρος ψιθύριζε με την Ασημίνα. Είχαν ξεκινήσει να μαγειρεύουν κάποια πράγματα, θα γίνονταν κολλητοί», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl08l0c57svl)


Αντίθετα με τη Σταυρούλα η Ασημίνα παρότι που είχε μεγάλη κόντρα με το Σπύρο έδειξε να νιώθει τη στεναχώρια του «αντιπάλου» της, λέγοντας πως δεν περίμενε την αποχώρησή του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl08l1z8k555)


Για το πόσο αισθητή ήταν την επόμενη ημέρα η απουσία του Σπύρου από το Survivor μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον πιο εμβληματικό παίκτη του φετινού ριάλιτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0986vvinmp)


Η παρουσία του Μαρτίκα στο φετινό Survivor αποτελεί παρελθόν με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρεται στο άμεσο μέλλον του παιχνιδιού και τα νέα δεδομένα πριν από τον τελικό και τον ημιτελικό που αναμένεται να διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

«Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις δύο τελευταίες αποχωρήσεις πριν φτάσουμε στην τετράδα των ημιτελικών της Αθήνας. Σήμερα και αύριο έχουμε το πρώτο βήμα. Θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας, από τα δύο συμβούλιο που θα έχουμε θα προκύψουν δύο ή και παραπάνω υποψήφιοί. Ο παίκτης που θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα σήμερα θα πρέπει να παίξει και στον δεύτερο αγώνα, γιατί προστατεύεται μόνο για το συμβούλιο που έρχεται. Ξεκινάμε λοιπόν -στον δεύτερο αγώνα ασυλίας πλέον- ξανά από το μηδέν. Αν κάποιος παίκτης είναι υποψήφιος, θα μπορεί να παίξει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να διεκδικήσει το δικαίωμα, εφόσον κερδίσει, να προστατέψει κάποιον άλλον. Να δώσει δηλαδή το κολιέ ασυλίας σε κάποιον άλλον παίκτη και να προστατευτεί στο δεύτερο συμβούλιο “, τους εξήγησε ο παρουσιαστής του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl099ms7afzd)


Η πρώτη παίκτρια που τέθηκε «νοκ άουτ» από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ήταν η Ασημίνα και την ακολούθησε ο Νίκος Γιάννης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0ai9rzrm0p)


Ο Στάθης και η Μαίη «πάλεψαν» για να φτάσουν στον τελικό, όμως η Σταυρούλα δεν τους το επέτρεψε και μαζί με τον Άρη θα έδιναν μάχη για την 1η ασυλία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0bltjqpv4h)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0afmzilswh)


Η Σταυρούλα που είχε βρεθεί άλλες δυο φορές σε τελικό με τον Άρη έβαλε τα δυνατά της για να μην… τριτώσει το κακό, όμως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν «χαρίζει κάστανα» και με τρεις σερί νίκες ήταν αυτός που φόρεσε για ακόμα μια φορά το κολιέ ασυλίας στο λαιμό του και εξασφάλισε την παρουσία του στο Συμβούλιο ως θεατής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0b57cu8xbl)


Ο Άρης επέλεξε να πάρει μαζί του για να απολαύσει πολλά πεϊνιρλί σε μια βίλα «κολλητές» του Ασημίνα και Μαίη, αλλά και το Νίκο Γιάννη εξηγώντας και τον λόγο της απόφασής του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0b7orjjr5t)


Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε γιατί δεν πήρε τη Σταυρούλα μαζί του στο έπαθλο και στη συνέχεια οι 6 Survivors πήγαν στην κάλπη με το αποτέλεσμα να δείχνει ισοψηφία μεταξύ Νίκου Γιάννη κι η Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0dadoowf4x)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0dfb8yqe75)


Η Μαίη ανέφερε πως το περίμενε να είναι ξανά υποψήφια, όπως την προηγούμενη εβδομάδα κι ότι δεν έχει καταλάβει τα κριτήριά τους. Ο Νίκος δήλωσε πως ήθελε να είναι υποψήφιος για να δει αν ο κόσμος τον θέλει στο Survivor και θέλει να τον στηρίξει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0dhttjnz8p)



Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μάικλ: H ζωή γεμάτη σεξ, οι εξαρτήσεις και το «χάπι βιασμού»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτυπήθηκε το σπίτι της Ελληνίδας πρόξενου στην πυραυλική επίθεση στο Κίεβο

Λυκαβηττός: Κοσμοσυρροή σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων παρά τις κατηγορίες για «ψευδοθαύματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης