Ντενίζ Ρίτσαρντς: «Δεν μπορώ να κρίνω την κόρη μου για το OnlyFans, αν ήμουν στην ηλικία της θα έκανα τα ίδια»

Ντενίζ Ρίτσαρντς: «Δεν μπορώ να κρίνω την κόρη μου για το OnlyFans, αν ήμουν στην ηλικία της θα έκανα τα ίδια»

Η 18χρονη κόρη της ηθοποιού έχει ανοίξει τον δικό της λογαριασμό στη διάσημη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου - Η ίδια την υποστήριξε και δήλωσε πως θα ήθελε να έχει την αυτοπεποίθησή της, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να ανοίξει κι εκείνη λογαριασμό - Δείτε την ανάρτηση της

280144285_576296580299877_7343917334554860921_n
Η κόρη της Ντενίζ Ρίτσαρντς, Σάμι Σιν είναι ένα από πιο γνωστά ονόματα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του «OnlyFans» και η μητέρα της κάνει... τα στραβά μάτια.

Αν και στις περισσότερες μητέρες κάτι τέτοιο δεν θα φάνταζε «σωστό», η ηθοποιός δεν θέλει να κρίνει την κόρη της, καθώς κι εκείνη στην ηλικία της θα ήθελε να έκανε τα ίδια, όπως παραδέχεται.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Ντενίζ Ρίτσαρνς δήλωσε πως δεν πρόκειται να είναι επικριτική απέναντι στην κόρη της και πως κι η ίδια θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο «μέσο» στην ηλικία της.


«Έχω δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social από την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να πω ότι θα ήθελα να είχα την αυτοπεποίθηση που έχει η 18χρονη κόρη μου κι επίσης, δεν μπορώ να κρίνω τις επιλογές της. Κι εγώ είχα κάνει φωτογράφιση για τα Wild Things και Playboy. Και θα αγνοήσω όλη αυτή την αρνητικότητα που βγάζετε, μου πήρε πολλά χρόνια και ακόμα αγωνίζομαι και τη θαυμάζω που εκείνη έχει την ικανότητα να σβήσει όλη αυτή τη "φασαρία" από γύρω της», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της.

0_Denise-Richards

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως στην πλατφόρμα του OnlyFans ανεβαίνει περιεχόμενο αντίστοιχο του Instagram, απλά εκεί μπορεί κανείς να πληρωθεί για τις φωτογραφίες του.

«Έμαθα πρόσφατα για το OnlyFans, τους τελευταίους μήνες. Φαντάζομαι ότι το ίδιο είναι και στο Instagram και στο Twitter. Υπάρχει πραγματικά διαφορά αν δημοσιεύουμε μια φωτογραφία του εαυτού μας με μπικίνι στο Instagram αντί για το OnlyFans; Το έχουμε κάνει όλοι. Επειδή πληρώνεστε στο OnlyFans; Είμαι σίγουρη ότι το IG και το Twitter τα πάνε πολύ καλά από όλους μας. Είναι τόσο κακό να μπορείς να ελέγχεις μόνος σου το προφίλ σου; Συγγνώμη, αλλά αν στην ηλικία μου μπορώ να βάλω ένα μπικίνι και να πληρωθώ, θα το κάνω. Ίσως πρέπει να ανοίξω κι εγώ δικό μου λογαριασμό. Όσοι είστε τόσο επικριτικοί... φαίνεται πως μάλλον έχετε ήδη έναν λογαριασμό εκεί. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κλείσιμο

Ωστόσο, ο πατέρας της 18χρονης, Τσάρλι Σιν δεν φαίνεται να συμφωνεί όπως η μητέρα της. Η Ντενίζ μοιράζεται την επιμέλεια της Σάμι με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2002 έως το 2006 και έχουν επίσης μαζί ακόμα μία κόρη, τη 17χρονη Λόλα Ρόουζ.

Ο Τσάρλι Σιν εξέφρασε πρόσφατα την αποδοκιμασία του για τον λογαριασμό της κόρης του στο OnlyFans, λέγοντας ότι δεν συνέβη εν γνώσει του. Όπως ανέφερε στο «Ε!News» δεν «συγχώρησε» την πράξη της και τόνισε πως δεν έπρεπε να «θυσιάσει την ακεραιότητά της».




Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια - Επιχειρούν από το πρωί και τα εναέρια μέσα

Συνετρίβη μαχητικό F-14 του Ιράν, οι δύο χειριστές τραυματίστηκαν ελαφρά

«Κλείδωσαν» τα ενισχυμένα μέτρα για την επιδότηση καυσίμων - Στα μέσα της εβδομάδας οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης