Πυρ και μανία ο Τσάρλι Σιν με την πρώην γυναίκα του επειδή η 18χρονη κόρη τους μπήκε στο «OnlyFans»

Πυρ και μανία ο Τσάρλι Σιν με την πρώην γυναίκα του επειδή η 18χρονη κόρη τους μπήκε στο «OnlyFans»

«Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη» είπε ο ηθοποιός του «Two and a half men»  για  την Ντενίζ Ρίτσαρτνς που άφησε την  κόρη τους να γίνει μέλος της διαδικτυακής πλατφόρμας

Sami
Ο Τσάρλι Σιν κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς ότι δεν είναι και η καλύτερη μάνα, καθώς η 18χρονη κόρη τους Σάμι Σιν, δημιούργησε λογαριασμό στη συνδρομητική υπηρεσία, OnlyFans, στην οποία οι χρήστες δημοσιεύουν προκλητικό περιεχόμενο.

«Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη», δήλωσε ο 56χρονος πρώην πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men» στο Us Weekly, σε δήλωσή του στις 13 Ιουνίου.

«Δεν το συγχωρώ αυτό, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να κρατήσει το στιλ, να είναι δημιουργική και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της Ντενίζ Ρίτσαρντς μετέφερε στο HollywoodLife δήλωση της πρώην συζύγου του Τσάρλι Σιν: «Η Sami είναι 18 ετών και αυτή η απόφαση δεν βασίστηκε σε ποιου το σπίτι μένει. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονιός είναι να την καθοδηγήσω και να εμπιστευτώ την κρίση της, αλλά εκείνη κάνει τις δικές της επιλογές».

Η Σάμι ανακοίνωσε τη δημιουργία του λογαριασμού στο OnlyFans μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με μια καυτή φωτογραφία μέσα στην πισίνα.

Ο σύνδεσμος στο βιογραφικό της οδηγούσε στο προφίλ της στο OnlyFans, όπου  στο βιογραφικό της γράφει: «Γεια, κάντε εγγραφή για να δείτε αποκλειστικό υλικό».

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sami sheen (@samisheen)


Από τον Φεβρουάριο, η Σάμι ζούσε με τον Τσάρλι Σιν. Τον Σεπτέμβριο του 2021, επέκρινε τη μητέρα της και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι δεν περνούσε καλά στο σπίτι της μητέρας της.

Η 18χρονη είχε μοιραστεί στο TikTok ένα βίντεο όπου ανέφερε: «Πριν από ένα χρόνο. Παγιδευμένη σε ένα βίαιο νοικοκυριό, μισούσα τον εαυτό μου, περνούσα μέρες χωρίς να τρώω ή να κοιμάμαι, είχα τρελή κατάθλιψη, μισούσα το σχολείο κ.λπ...».

Στη συνέχεια, πάνω από ένα απόσπασμα με την ίδια να χαμογελά και να δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένη, άλλαξε το κείμενο λέγοντας: «Σήμερα: επιτέλους μετακόμισα από το σπίτι της κόλασης, είχα μια πνευματική αφύπνιση, έχω δύο γάτες, είμαι ευτυχισμένη single, γεμάτη αγάπη για τον εαυτό μου και παράτησα το λύκειο».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Σάμι και η Ντενίζ ζούσαν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη από τη «Γιορτή της Μητέρας», κατά την οποία η Σάμι δημοσίευσε μια σέλφι τους και της ευχήθηκε χρόνια πολλά. «Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας! Σε αγαπώ τόσο πολύ μαμά. Δεν έχεις ιδέα πόσο ευγνώμων είμαι που σε έχω στη ζωή μου», έγραψε.

Η Ντενίζ απάντησε με ένα σχόλιο λέγοντας: «Σε ευχαριστώ Σάμι για την καταπληκτική γιορτή της μητέρας. Σημαίνει πολλά για μένα. Ξέρω ότι η γιαγιά ήταν στο δείπνο μαζί μας, δεν θα έχανε ποτέ ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια. Σ' ευχαριστώ και σ' αγαπώ τόσο πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sami sheen (@samisheen)


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού


Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 22χρονου - Βάφτισαν το βρέφος του, του έδωσαν το όνομά του πατέρα του


Fuel pass: Έρχεται γενναία παρέμβαση, αυξημένη επιδότηση στα νησιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης