Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα εμφανιστούν απόψε στην εκπομπή «After Dark» και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους προβλήθηκε στο Happy Day.
«Εγώ βλέπω ότι το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Σοϊλέδης από θέμα αγωνιστικότητας. Είναι ο καλύτερος παίκτης», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς, με τη Ναυσικά να συμφωνεί ότι θα το κερδίσει άντρας.
«Αν με ρωτούσες πριν το Survivor, θα σου έλεγα ότι θέλω να το κερδίσει γυναίκα. Να πω την αλήθεια μου, όχι η Ασημίνα, αλλά η Σταυρούλα. Δυστυχώς, άργησα πάρα πολύ να καταλάβω ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που δείχνει», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cks5p4vqffbt)
«Επειδή το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, δεν θεωρώ ότι η Ασημίνα είναι καλό πρότυπο. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα και στον κόσμο που βλέπει εκεί έξω», συμπλήρωσε.
Ο Απόστολος Ρουβάς από τη μεριά του ανέφερε πως κι ο ίδιος συμφωνεί ότι ο χαρακτήρας της Ασημίνας δεν είναι καλός.
«Δυστυχώς ναι, θα συμφωνήσω. Όταν ήρθαν στην ομάδα μας ο Κατσαούνης κι η Ασημίνα, τους αγκαλιάσαμε από την πρώτη μέρα και ομολογώ ότι έπεσε από τα σύννεφα με κάποια πράγματα», είπε κλείνοντας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.