Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε πάρτι για την κόρη της, Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε πάρτι για την κόρη της, Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας

Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου και Βάσω Λασκαράκη έδωσαν το «παρών»

kontobaaa
Το Νυμφαίο της Φλώρινας επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, βάφτιση της κόρης της, AdaΜε τον Τζώνυ Καλημέρη και φίλους της να δίνουν το «παρών» στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η σχεδιάστρια μόδας ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Νονά της μικρής Ada ήταν να γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ωστόσο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε το μυστήριο.  Ανάμεσα στους καλεσμένους της Χριστίνας Κοντοβά ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Κατρίνα Τσάνταλη.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε τη δημοσίευσή της

kontova


«Κάτι σαν βάφτιση το σημερινό. Περισσότερο όμως ραντεβού ανθρώπων που πιστεύουν στα θαύματα. Η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου λόγω covid δεν μπόρεσε σήμερα να είναι εκεί. Θα είναι όμως τις επόμενες ημέρες. Ήταν όμως όλοι οι υπόλοιποι για να ευχηθούν στην σπουδαία Ada, στην μαμά της και τιν μπαμπά της να είναι πάντα τ΄σοο χαρούμενοι σε αυτό το μοναδικό ταξίδι τους. Εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε εκέι γύρω τους για να τους καμαρώνουμε και να τους αγαπάμε», έγραψε στο Facebook η Φωτεινή Παντζιά.

285473482_7588933681147923_8405478624819245509_n_2



Δείτε τις αναρτήσεις της σχεδιάστριας και των καλεσμένων από το πάρτι

285526570_384158100432233_1413216953754294766_n



panagiotoyu1

Κλείσιμο
panagiotoy2

παναγιοτοθ3

ada_laskasraki

oikonomakou

Από το περασμένο φθινόπωρο, η ζωή της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει οριστικά, μετά την υιοθεσία του παιδιού της. H σχεδιάστρια μόδας από τον Απρίλιο του 2021 είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε διαδικασία αναδοχής ενός παιδιού από την Ουγκάντα και πως για έναν ολόκληρο θα χρόνο έμενε εκτός Ελλάδος. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το φθινόπωρο και κάπου στις αρχές Νοεμβρίου, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Ada.

Η σχεδιάστρια είχε γράψει σε δημοσίευσή της στο Instagram για τη Γιορτή της Μητέρας:  «Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη, αλλά κάθε φορά που τη μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε».

kontova




Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής ο Μπόρις Τζόνσον - Σήμερα η ψηφοφορια




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης