Cash or Trash: Οι επίδοξοι αγοραστές διεκδικούν τέσσερα αντικείμενα με μεγάλη ιστορία

Cash or Trash: Οι επίδοξοι αγοραστές διεκδικούν τέσσερα αντικείμενα με μεγάλη ιστορία

Μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη ήρθε και στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη - Όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο στις 18:30, στο Star

cash_trash_art
Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star και στο Cash or Trash!

CASH-OR-TRASH-_3_
Σήμερα, Κυριακή 29 Μαΐου, στο Cash or Trash, θα δούμε τέσσερα εξαιρετικά αντικείμενα, που το καθένα κρύβει μια μεγάλη ιστορία και τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης.

Δείτε εδώ το trailer: 

Cash or Trash | trailer 3ου & 4ου επεισοδίου - Σαββατοκύριακο 28-29/5

Κλείσιμο
Με ένα αντικείμενο, που έχει ταξιδέψει από πολύ μακριά, με σκοπό να κρατήσει μέσα του γλυκιές αναμνήσεις αγάπης, ξεκινά άλλη μια ιστορία ζωής στο Cash or Trash. Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τη γλυκιά Μαρίνα, η οποία φέρνει ένα αντικείμενο δώρο του παππού προς τη γιαγιά της, που θυμίζει αναμνήσεις από ημερολόγιο. Ο Θάνος Λούδος, για ακόμα μια φορά, με τις πληροφορίες και την εκτίμηση που δίνει στη νεαρή Μαρίνα, της προσφέρει ό,τι πιο δυνατό θα χρειαστεί για να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα για το ιδιαίτερο αντικείμενό της. Η Ιόλη Χιωτίνη, ο Δημήτρης Δεμερτζής, ο Γεώργιος Καράμπελλας, η Άντα Πανά και ο Γιώργος Τσαγκαράκης, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφήσουν στην άκρη τη συναισθηματική ιστορία του αντικείμενου και να κάνουν προσφορές ανάλογα με τη συλλεκτικότητά του. Τελικά θα το καταφέρουν;

Ένα αντικείμενο, που είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Η περίπτωση του Άδωνη από την Πάτρα μας συστήνει ένα πολύ σπάνιο και όμορφο αντικείμενο. Μια από τις λίγες φορές που ο Θάνος Λούδος βρίσκεται κοντά σε μια κούκλα! Γεμάτος από πληροφορίες αλλά όχι και τόσο από την εκτίμηση, ο πωλητής του σπάνιου και πολυπόθητου αντικειμένου για συγκεκριμένους συλλέκτες, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με σκοπό να τα σαρώσει όλα! Αν και αμετακίνητος δείχνει να απολαμβάνει τις προσφορές του Φοίβου Στρουγγάρη, της Άντας Πανά, του Γεώργιου Καράμπελλα και της Ιόλης Χιωτίνη, αφού γνωρίζει τι αντικείμενο έχει στα χέρια του. Άραγε θα κρατήσει για πολύ ακόμα αυτό το σπάνιο αντικείμενο ο αδιάλλακτος πωλητής μας ή θα βρεθεί σε δίλημμα, μετά από μια ακατανίκητη προσφορά;
CASH-OR-TRASH-_1_

Από τη Μυκηναϊκή Ελλάδα το κόσμημα είναι ότι πιο όμορφο είχε σκεφθεί ο άνθρωπος να φτιάξει εκμεταλλευόμενος τη φύση και όσα του προσφέρει για να τα κάνει στολίδια του. Ο Ανδρέας φέρνει δυο πανέμορφες γρανάδες στο Cash or Trash και ο Θάνος Λούδος, με την εκτίμηση και τις νέες πληροφορίες που του παρέχει, του δίνει φτερά για το δωμάτιο των αγοραστών. Με σίγουρο το ενδιαφέρον του Γιώργου Τσαγκαράκη για το κόσμημα, τα ξίφη των αγοραστών διασταυρώνονται στη διεκδίκηση για το πανέμορφο στολίδι του πωλητή με το εκκεντρικό στυλ. Πόσο εύκολο είναι να αντισταθούν οι γυναίκες της παρέας στο κόσμημα; Ο καλός πωλητής χρειάζεται να ξέρει από έξυπνη μπλόφα, πρέπει να ξέρει όμως και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσει μια καλή συμφωνία.

Μια καρέκλα που σε… φρεσκάρει, φέρνει ο Λουίς στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash! Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος, υποδέχονται τον πωλητή του αυθεντικού αντικείμενου, που μας «ταξιδεύει» στην Αργεντινή του 1940, με έναν δικό τους τρόπο. Με υποσχέσεις για ιδιαίτερα μαθήματα Τάνγκο στην οικοδέσποινα της εκπομπής και πολλά αβαντάζ για το απίστευτα καλό-διατηρημένο αντικείμενό του, ο Λουίς φεύγει από το δωμάτιο του εκτιμητή για να διεκδικήσει μόνο ό,τι του αξίζει πραγματικά! Η ιδιαιτερότητα του αντικειμένου, ως ένα αρκετά πρωτοποριακό κομμάτι για την εποχή του, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κάνει τους αγοραστές να νιώθουν σαν παιδάκια σε μαγαζί παιχνιδιών. Τι ενδιαφέρον όμως να έχει ένα τέτοιο αντικείμενο για κάποιον που προτιμά αντικείμενα, που γυαλίζουν ή για κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο στη συλλογή του; Τα δεδομένα αλλάζουν όταν στο παιχνίδι μπαίνουν τα αουτσάιντερ!

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε εδώ το trailer των συμμετοχών:

CASH OR TRASH: δήλωσε συμμετοχή και βγες κερδισμένος!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions



Ειδήσεις σήμερα:

Η βασανισμένη ζωή της Ρόμι Σνάιντερ, ο έρωτας με τον Αλέν Ντελόν και το τραγικό φινάλε πριν 40 χρόνια


Ουκρανία: Υποσχέσεις για τα τρόφιμα και απειλές για τα δυτικά όπλα από Πούτιν

Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη: «Πεδίο μάχης» το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης