Για την προσωπική του ζωή, αλλά και την επικαιρότητα μίλησε οΜεγακλής Βιντιάδης.
Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σύζυγό του.
«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Μια χαρά τα πάμε, τώρα που υπάρχει μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τις απιστίες που έχει κάνει και μάλιστα, τις έχει αποκαλύψει ο ίδιος, δήλωσε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές. Τις δύο φορές το είπα. Την ώρα που το είπα, ήρθε εκνευρισμός. Μου έχουν πει κι εμένα ότι με έχουν απατήσει. Θα ήθελα να μάθω τον λόγο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7suklzdlft)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα άτομα, τα οποία έχουν δεχτεί αυστηρή κριτική στον χώρο του θεάματος και παρόλα αυτά, πέτυχαν στην επαγγελματική τους ζωή. Όπως είπε, την καλύτερη από όλους αυτούς θεωρεί την Μιμή Ντενίση.
«Η Μιμή Ντενίση έχει δεχτεί αρνητική κριτική. Τι της έχουν σούρει και τι έχει κάνει. Αφού είναι άχρηστη όπως λένε, γιατί υπάρχει;», είπε ο σκηνοθέτης.
Τέλος, αναφέρθηκε στονΜάρκο Σεφερλή και τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι ατάκες του στο «Super Mammy».
«Φταίει κι ο Μάρκος κάπου, το χιούμορ έχει όρια. Άλλο χιούμορ και άλλο ξεφωνίζω», είπε κλείνοντας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.