Στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», ο Βασίλης δε μιλιέται, ενώ η Νικόλ αποφασίζει να παραιτηθεί από την ΑΡΜΕΚΟ, προκαλώντας έτσι την αναστάτωση όλων. Ο Λευτέρης και η Νάντια συνεχίζουν να κρύβονται στο δωμάτιό του.
Ο Θωμάς προσπαθεί να συνετίσει την Αλίκη και ταυτόχρονα προτείνει στον Δημήτρη να κάνει τον ενδιάμεσο των δύο εταιρειών. Η Έλλη περνάει πολύ χρόνο με τη Μελισσάνθη, ώσπου αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί της. Η ανακοίνωση της απόφασης στο Δημήτρη όμως έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό τους.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.