Άλεκ Μπάλντουιν: Το βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό να κρατάει το όπλο που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Το βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό να κρατάει το όπλο που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς

Νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές της Σάντα Φε - Ο ηθοποιός «προβάρει» τη σκηνή του - Βγάζει το όπλο και το στρέφει προς την κάμερα

alevc
Η έρευνα για την υπόθεση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς συνεχίζεται και οι αστυνομικές αρχές της Σάντα Φε έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Guardian, ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται να κρατάει το όπλο, που στέρησε τη ζωή της άτυχης κινηματογραφίστριας και να κάνει πρόβες μπροστά στην κάμερα.

Η ημέρα που γυρίστηκε το βίντεο, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν η 21η Οκτωβρίου, δηλαδή η ημέρα του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς. Όπως φαίνεται, οι σκηνές αυτές είχαν γυριστεί λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό.

Στο βίντεο, ο 64χρονος ηθοποιός φαίνεται να τραβάει το όπλο και να το στρέφει κατευθείαν στην κάμερα. Σε άλλο βίντεο που τραβήχτηκε μετά το συμβάν, ο Μπάλντουιν απαντά σε έναν αστυνομικό, λέγοντάς του: «Δεν είμαι καλά».

Κλείσιμο
Footage shows Alec Baldwin rehearsing with gun before fatal shooting on Rust set

«Τα αρχεία αυτά σχετίζονται με τα γυρίσματα της ταινίας "Rust" και περιλαμβάνουν βίντεο από το σετ γυρισμάτων, φωτογραφίες, αναφορές, αλλά και συνεντεύξεις με μάρτυρες», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών.

Σε άλλο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα, η Daily Mail, ο Μπάλντουιν πληροφορείται από τους αστυνομικούς την είδηση του θανάτου της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς.

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να λένε στον ηθοποιό ότι η 42χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, με τον Μπάλντουιν να μονολογεί αμέσως «όχι», καθώς πέφτει πίσω στο κάθισμά του σοκαρισμένος, πιάνει αρχικά το στόμα του και μετά την καρδιά του.

Ο 64χρονος ηθοποιός παραμένει στην ίδια θέση σχεδόν για 25 δευτερόλεπτα, πριν βάλει το χέρι του στην καρδιά του και μετά καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του.



Όταν συνέρχεται κάπως, ρωτάει αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του: «Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου». Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιο, κρατώντας το κεφάλι του.

Το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει κατηγορίες για τον πυροβολισμό κατά της Χάτσινς, που επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό της, παραμένει ανοιχτό.


Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης