Φάκελος «Rust»: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ανάκριση του Μπάλντουιν και τη σκηνή του εγκλήματος

Φάκελος «Rust»: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ανάκριση του Μπάλντουιν και τη σκηνή του εγκλήματος

Οι φωτογραφίες δείχνουν το πιστόλι, τις σφαίρες τα ματωμένα ρούχα, τις προσπάθειες διάσωσης της κινηματογραφίστριας, τον τραυματισμό του σκηνοθέτη   και την ανάκριση του ηθοποιού ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε, κατά λάθος, την Χαλίνα Χάτσινς

baldwin-anakrisi3
Μετά το βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα, η Daily Mail, με την άτυχη Χαλίνα Χάτσινς να κείτεται αιμόφυρτη στο έδαφος μέσα σε μία εκκλησία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust», το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες από τη στιγμή της ανάκρισης του Άλεκ Μπάλντουιν, τα στοιχεία της έρευνας αλλά και τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο νέο φωτογραφικό υλικό, φαίνεται ο Μπάλντουιν και οι αστυνομικοί που του παίρνουν κατάθεση, στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό. Ο ηθοποιός φαίνεται να δέχεται ερωτήσεις για το ατύχημα, ενώ εμφανίζεται αρκετά αναστατωμένος και καταρρακωμένος.

Τα συγκεκριμένα πλάνα, κυκλοφόρησαν από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, μαζί με μια σειρά από άλλα στοιχεία. Στη διάρκεια της μακράς συζήτησης, που φαίνεται στα στιγμιότυπα, ο Μπάλντουιν χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, καθώς περιμένει τους αστυνομικούς να εισέλθουν στην αίθουσα για την ανάκριση.
SPL5305915_006_2
SPL5305915_004_2
SPL5305915_013_2
SPL5305915_008
SPL5305915_006_3

SPL5305915_004_3
SPL5305915_008_2

Οι αρμόδιοι της έρευνας δημοσίευσαν και στιγμιότυπα από τη σκηνή του εγκλήματος στα γυρίσματα του «Rust», έξι μήνες μετά τον πυροβολισμό της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας. Το γραφείο του σερίφη, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων που περιλαμβάνουν αυτές τις φωτογραφίες, καθώς οι έρευνες για την τραγωδία συνεχίζονται.

Στα στιγμιότυπα φαίνονται ματωμένα ρούχα, μπότες και σεντόνια, καθώς ακόμη πυρομαχικά και ένα όπλο. Επίσης, το μάλλινο καπέλο που φορούσε η Χάτσινς απεικονίζεται ανάμεσα στα αντικείμενα που εξετάζονται από την ασφάλεια.

Κλείσιμο
SPL5305784_035

SPL5305784_045

SPL5305784_034

SPL5305784_011

Ακόμη, στη δημοσιότητα ήρθε και πληθώρα δηλώσεων, συνεντεύξεων, φωτογραφιών και βίντεο από την αστυνομία, τις οποίες έχουν συλλέξει για να προσδιορίσουν πώς και γιατί ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα γεμάτο όπλο, αφαιρώντας τη ζωή από τη 42χρονη μητέρα.

«Σήμερα το γραφείο του σερίφη δημοσιοποιεί όλους τους φακέλους που σχετίζονται με την εν εξελίξει έρευνά μας», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Άνταν Μεντόζα. «Τα αρχεία σχετίζονται όλα με την έρευνα για το σκηνικό της ταινίας Rust και περιλαμβάνουν πλάνα από αναφορές περιστατικών, φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος, ανακριτικές εξετάσεις, συνεντεύξεις μαρτύρων, βίντεο και φωτογραφίες του προσωπικού που συλλέχθηκαν».
SPL5305784_065
SPL5305911_053


SPL5305911_004


Σύμφωνα με τον σερίφη Μεντόζα, «πολλά στοιχεία της έρευνας παραμένουν σε εκκρεμότητα, συμπεριλαμβανομένων των όπλων και της έκθεσης ευρημάτων το τμήμα εγκληματολογίας του FBI στο Μεξικό, καθώς και την ανάλυση των δεδομένων τηλεφώνου του κυρίου Μπάλντουιν, που εξήχθη από την αρμόδεια κομητεία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σερίφης Μεντόζα και κατέληξε, λέγοντας: «Μόλις αυτά τα στοιχεία παραδοθούν στο γραφείο του σερίφη, θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την έρευνα για να την προωθήσουμε στον εισαγγελέα της Σάντα Φε για επανεξέταση».


Τέλος, ανάμεσα στο υλικό που δημοσιεύτηκε, συγκαταλλέγονται και οι φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος στον απόηχο των γυρισμάτων του «Rust».

Οι ανατριχιαστικές εικόνες κυκλοφόρησαν ως μέρος των αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων, πλάνα από την κάμερα ταμπλό της αστυνομίας και φωτογραφίες από τη σκηνή που γυριζόνταν την κρίσιμη στιγμή του πυροβολισμού.

Η ταινία από τη σκηνή του εγκλήματος περικύκλωσε την εκκλησία όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα και ο σκορπισμένος ιατρικός εξοπλισμός φαίνεται στις εικόνες μαζί με ιηλίδες αίματος στο πάτωμα, όπου οι γιατροί είχαν παλέψει για να σώσουν τη ζωή της κυρίας Χάτσινς και για να περιθάλψουν τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο.


SPL5305911_071


SPL5305911_013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE



Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης