Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του NBA, Μπιλ Ράσελ

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του NBA, Μπιλ Ράσελ

Η ιστορία του Ράσελ είναι εγγενώς και μοναδικά συνδεδεμένη με την 75ετή ιστορία του NBA και την ιστορία της Αμερικής τις τελευταίες οκτώ δεκαετίες

bill_russell_3
Το δίκτυο Netflix ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, για τη ζωή και την καριέρα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μπιλ Ράσελ.

Tο ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνεται από αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Μπιλ Ράσελ, εξετάζοντας παράλληλα το τεράστιο προσωπικό του αρχείο.



Κλείσιμο
Από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, ο Ράσελ κατάφερε να χαρίσει σε όλους τους συμπαίκτες των ομάδων του τον τίτλο του πρωταθλητή, δύο σχολικά πρωταθλήματα στην Καλιφόρνια, δύο σερί τίτλους NCAA, ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Μελβούρνης το 1956 και έντεκα πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της 13χρονης θητείας του στους Μπόστον Σέλτικς.

Στα δύο τελευταία ήταν βασικός προπονητής, ο πρώτος μαύρος προπονητής στην ιστορία του NBA, ενώ έπαιζε ταυτόχρονα με τους Σέλτικς.



Η ιστορία του Μπιλ είναι εγγενώς και μοναδικά συνδεδεμένη με την 75ετή ιστορία του NBA και την ιστορία της Αμερικής τις τελευταίες οκτώ δεκαετίες.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο βραβευμένος Σαμ Πόλαρντ και παραγωγοί θα είναι οι Λάρι Γκόρντον, Ρος Γκρίνμπεργκ και Μάικ Ρίτσαρντσον.



Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης