Ο Batman «εισέβαλε» στο NBA All-Star Weekend - Άφωνος ο παρουσιαστής

Ο Batman «εισέβαλε» στο NBA All-Star Weekend - Άφωνος ο παρουσιαστής

Η έκπληξη στο Κλίβελαντ και η αντίδραση του παρουσιαστή, Μπράιαν Άντερσον, ο οποίος ετοιμαζόταν να κάνει διαφημιστικό διάλειμμα

batman
Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η διοργάνωση του NBA All-Star Weekend στο TNT.  Ένα σύντομο τρέιλερ, με ανανεωμένο υλικό από τη νέα ταινία Batman, έπαιξε στις οθόνες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σκοτεινός Ιππότης
«εισέβαλε» στην μπασκετική βραδιά, για να ακουστεί το: «Αυτή είναι η κληρονομιά σου, Μπρους Γουέιν», κάνοντας το Σαββατόβραδο στο Κλίβελαντ, μοναδικό. 

Αναλυτικότερα, ο  παρουσιαστής, Μπράιαν Άντερσον, ζήτησε την καθιερωμένη μετάβαση σε διαφημιστικό διάλειμμα, όταν οι οθόνες έξω από το Rocket Mortgage FieldHouse, που διαφήμιζε το All-Star Game, άρχισαν να δείχνουν μια ποικιλία από κλιπ, προτού τελικά αλλάξουν σε πράσινο κείμενο που έλεγε «ξεσκέπασε την αλήθεια».



Μια ψηφιακή έκδοση του «Caped Crusader» εμφανίστηκε στην οροφή, με το Bat-Signal στον κόκκινο ουρανό πίσω του. 

«Το παίρνετε αυτό στο φορτηγό; Κάτι συμβαίνει έξω». είπε ο Άντερσον κατά τη διάρκεια του promo. «Στάσου, αυτό είναι το σήμα της νυχτερίδας; Νομίζω ότι ο Batman είναι στην οροφή. Και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω».

Δείτε το στιγμιότυπο που απογείωσε την πρώτη βραδιά του NBA All-Star Weekend:
Κλείσιμο
Το πολυαναμενόμενο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου

Οι θαυμαστές των superhero ταινιών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν σχεδόν τρεις ώρες στην Γκόθαμ Σίτυ με τον Σκοτεινό ιππότη. Πιο συγκεκριμένα, η διάρκεια της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Batman» θα είναι δύο ώρες και 47 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Το «The Batman» βρίσκει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ακολουθεί τα βήματα των Μάικλ Κίτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μπρους Γουέιν στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Μπάτμαν αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Γκόθαμ, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Πολ Ντάνο.




Ειδήσεις σήμερα:


Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης