Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στα social media: «Σε τι χώρα ζούμε;»

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στα social media: «Σε τι χώρα ζούμε;»

Δείτε όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

moytsinas
Ένα υβριστικό μήνυμα, που τον οδήγησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για τις προσβολές που δέχτηκε μέσω της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» και ξέσπασε για τα δικαιώματα που έχουν οι ομοφυλόφιλοι στην σημερινή κοινωνία.

Όπως εξήγησε, η επίθεση από τον άγνωστο ξεκίνησε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό σε σχολείο στο Ίλιον, όπου καθηγητής προσέβαλλε μαθητή, επειδή πήγε ντυμένος με φούστα.

«Ο τύπος μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άνδρας. Να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε του γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει στο σχολείο με φούστα. Και παρακίνησε εμένα -ως δηλωμένη π******- να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του», είχε δηλώσει σε προηγούμενη εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Σήμερα, όμως, δέχτηκε ξανά επίθεση από τον ίδιο άνδρα. Όπως δήλωσε, στον αέρα της εκπομπής, τα νέα μηνύματα που δέχτηκε τον εξόργισαν τόσο, σε σημείο που απορεί για την κοινωνία που ζούμε.

«Μου έρχεται να μεταναστεύσω. Σε τι χώρα ζούμε; Ανέβασα ένα story και κάποιος κύριος εκνευρίστηκε και μου μίλησε με... πάρα πολύ ωραία ελληνικά. Φάνηκε η παιδεία του και η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν διάφορα πολύ χαριτωμένα λογάκια για την σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει. Το ανέβασα μόνο και μόνο για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται και ότι υπάρχει κι αυτό το κομμάτι κόσμου. Ήταν όντως ένα μήνυμα», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chpu74hb3utl-st)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο άνθρωπος αυτός δεν ευθύνεται προφανώς, μεγάλωσε σε μία συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μία συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το θέμα του. Να καταλάβουμε πως κι ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πως όλο το σύστημά του είναι στενό και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο. Επίσης... είπε και το πάρα πολύ πετυχημένο ότι "δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς δικαιώματα, οι δηλωμένες π*****". Οπότε, είπα τι δικαιώματα έχουμε εμείς; Τα έβαλα κάτω και κατάλαβα ότι δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα να περνάει όλο αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας κι ο άλλος δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο ως σύντροφός του. Ποια είναι τα δικαιώματα;».

«Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε, που είναι σημαντικό και το σέβομαι. Θα θέλαμε και δύο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα, όταν είπε ότι ήθελε να δείρει τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, πρέπει να γυρίσει σπίτι και να δείρει τους δικούς του γονείς που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα στη ζωή του», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.




Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης