Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης: «Δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης: «Δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει»

Ο παρουσιαστής σχολίασε και το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

moutsinas_nikos
O Νίκος Μουτσινάς κατά της έναρξη της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασε και το θέμα που έχει προκύψει με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Ο παρουσιαστής δήλωσε τα εξής:
«Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα. Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας» και πρόσθεσε:

«Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο. Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί».

Νίκος Μουτσινάς 17/1




Ειδήσεις σήμερα:

Αλέκος Φασιανός: «Αντίο» στον Έλληνα «Άγιο» της ζωγραφικής τέχνης

Blue Monday: Η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, πώς καθιερώθηκε και γιατί προκαλείται μελαγχολία

Ο Πολάκης σε νέες περιπέτειες: Πώς ένα περιστατικό σε ταβέρνα προκάλεσε πολιτική σύγκρουση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης