Η Χιλάρια Μπάλντουιν στο πλευρό του Άλεκ, μετά την τραγωδία στο σετ του Rust: «Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί»

Η Χιλάρια Μπάλντουιν στο πλευρό του Άλεκ, μετά την τραγωδία στο σετ του Rust: «Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί»

Το τρυφερό στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram και εκδηλώνει την αγάπη της

hilaria
Η «τραγωδία» που έζησε ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust, φαίνεται πως τον έφερε πιο κοντά με την σύζυγό του, Χιλάρια.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους μέχρι πρόσφατα, μετά το ατύχημα που συνέβη στο σετ της ταινίας και κόστισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς. Συγκεκριμένα, το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου και είχε αναφερθεί πως δεν ήταν αληθινό, τελικά έφερε πραγματικές σφαίρες.  Όταν λοιπόν, ο ηθοποιός χρειάστηκε να πυροβολήσει σε μία σκηνή, η σφαίρα βρήκε στόχο στο κορμί της άτυχης κινηματογραφίστριας.

Αυτή τη φορά όμως, η Χιλάρια Μπάλντουιν θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, υπενθυμίζοντας σε όλους πως ό,τι κι αν συμβεί, το αντιμετωπίζουν μαζί.

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί», έγραψε στη λεζάντα ενός πολύ τρυφερού στιγμιότυπου, που την δείχνει να φιλά στο στόμα τον ηθοποιό.


Ο Χολιγουντιανός σταρ φρόντισε να δείξει και δημόσια την ευγνωμοσύνη και την αγάπη που τρέφει για την σύζυγό του και σε σχόλιο της απάντησε: «Το μόνο πράγμα που ξέρω, όταν νιώθω ότι ο Θεός με έχει ξεχάσει, είναι ότι μου έστειλε εσένα στη ζωή μου. Το καλύτερο δώρο, που έχω λάβει ποτέ, μαζί με τα παιδιά μου».


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί 6 παιδιά κατά τη διάρκεια του 10ετή γάμου του.

Κλείσιμο
Η Χιλάρια Μπάλντουιν από την πρώτη κιόλας στιγμή που σημειώθηκε το ατύχημα στο σετ της ταινίας είχε ξεκαθαρίσει πως θα σταθεί στο πλευρό του σε οποιαδήποτε συνθήκη.

«"Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω". Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα πέθανε. Θυμάμαι ότι έλεγα αυτή τη φράση ξανά και ξανά. Η φρικτή απώλεια, το βασανιστήριο για την οικογένειά της, και εσύ, ο σύζυγός μου, βιώνατε αυτόν τον αδιανόητο εφιάλτη», είχε γράψει η Χιλάρια Μπάλντουιν στα social media, όταν έγινε γνωστή η τραγωδία.




Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης