Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου για τους καλλιτέχνες που περνούν λάθος μηνύματα στους νέους: «Προσέχουμε τι κάνουμε "τάση"»

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου για τους καλλιτέχνες που περνούν λάθος μηνύματα στους νέους: «Προσέχουμε τι κάνουμε "τάση"»

Η τραγουδίστρια «ξέσπασε» στο Instagram σχετικά με τους συναδέλφους της, που με τα τραγούδια τους οδηγούν τους νέους σε παρανομίες και βίαιες συμπεριφορές

andromaxi
Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τα social media η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, με αφορμή τα περιστατικά βίας που γίνονται ολοένα και συχνότερα.

Η τραγουδίστρια που μάγεψε το κοινό κατά τη συμμετοχή της στο Voice και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με το νέο της single «Βάσανό μου» τόνισε την ευθύνη που φέρουν οι καλλιτέχνες στο πώς επηρεάζουν τις νέες γενιές μέσα από το έργο τους.

Συγκεκριμένα, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους συναδέλφους της πως θα έπρεπε να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μηνύματα που περνούν στους νέους μέσα από τους στίχους τους.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, καλό θα ήταν να προσέχουμε τι κάνουμε "τάση" μέσα από τα τραγούδια μας! Τα λέω, γιατί βλέπω ένα τσουνάμι μαγκιάς, ναρκωτικών, όπλων και αλητείας να κινείται προς το μέρος μας και απλά συνεχίζουμε και τα κάνουμε όλα όπως τα κάναμε και τροφοδοτούμε τον εγκέφαλο αυτών των ανεγκέφαλων αποβρασμάτων με περισσότερη βλακεία! Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για κόκα, πόρνες και όπλα; Δεν βλέπετε τι έχετε δημιουργήσει; Τα 12χρονα πλακώνονται και σφάζονται στα σχολεία σαν μαφιόζοι! 16χρονα κορίτσια ξεπουλιούνται για ένα ποτήρι σαμπάνια σε vip τραπεζάκια και για ένα Story! Το ναρκωτικό πάει και έρχεται και μιλάμε για ηλικίες 12-17. Όλοι κρατάνε όπλα και τα επιδεικνύουν και απλά τραβάνε σκανδάλη, επειδή "στράβωσαν" με το καλοκαιρινό αεράκι που τους χάλασε το μαλλί. Γιατί για τέτοιους λόγους πια χάνονται ζωές! Τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι καταστρέφετε όλες τις επόμενες γενιές για να πουλήσετε μούρη, φράγκα και αλυσίδες; Όταν γίνεσαι γνωστός είτε ως καλλιτέχνης, είτε ως Influencer, είτε ως οτιδήποτε άλλο, έχεις ευθύνη… Γιατί, λόγω του ότι σε θαυμάζουν, πράττουν όπως πράττεις, μιλούν όπως μιλάς, ντύνονται όπως ντύνεσαι… Ασκείς επιρροή, άρα έχεις ευθύνη ξεκολλήστε λίγο τα κεφάλια σας και δείτε τι κάνετε!».

Δείτε την ανάρτησή της:



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης