Πέτρος Ίμβριος: «Είχα πρόταση από το Survivor»

Πέτρος Ίμβριος: «Είχα πρόταση από το Survivor»

Ποιος ήταν ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στο ριάλιτι ο τραγουδιστής - Δείτε το βίντεο

petros
Ο Πέτρος Ίμβριος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόταση που του είχε γίνει για να συμμετέχει στο Survivor, αλλά αν και δελεάστηκε από το θέμα των χρημάτων, αρνήθηκε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας των παιδιών του.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε πως: «Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα».

Αναφορικά με τους συναδέλφους του που πήγαν στο ριάλιτι, ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε: «Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlbria2myox-se)



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη

Κάτω Πατήσια: Έτσι «ψάρευε» κορίτσια μέσω Facebook ο ιερέας - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τους βιασμούς

Survivor: Η… κατρακύλα των Μαχητών και τα μηνύματα που λύγισαν του Διάσημους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης