Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσφερε φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσφερε φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη

Ο δημοφιλής σεφ μέσα από το Instagram ανακοίνωσε πως το εστιατόριό του ήταν ανοικτό για να προσφέρει βοήθεια

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσφερε φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη
Δεν είναι τυχαίο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τους πιο προσιτούς, αγαπητούς και δημοφιλείς σεφ. Ο κριτής του MasterChef που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και πολλές φορές ασκεί κριτική για όσα συμβαίνουν για ακόμα μια φορά έδειξε την ανθρωπιά του και την ευαισθησία του.

Με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική ο σεφ με το παρατσούκλι «θείος Λεό» πήρε την πρωτοβουλία και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους 503 χιλιάδες δικτυακούς του ακόλουθους ότι το εστιατόριο του θα προσφέρει «φαγητό, ζέστη και φιλοξενία» σε όποιον είχε ανάγκη σίτισης στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από αυτό.

«Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17.00 – 21.00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσφερε φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης