Αποκαλύψεις που άφησε άφωνους τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα έκανε η Καίτη Φίνουη οποία ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό».
Η ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 16 της και στη συνέχεια ανέφερε ότι σε ηλικία 46 ετών γνωστός ηθοποιός την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν. Και μπορεί να μην ανέφερε το όνομά του, τόνισε ότι είναι ένας εκ των ηθοποιών που ακούστηκε το όνομά του λόγω των καταγγελιών.
«Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό, βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47», είπε η Καίτη Φίνου στους δυο παρουσιαστές.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής