Πρωτιές για το day time πρόγραμμα του Alpha

Πρωτιές για το day time πρόγραμμα του Alpha

Στην κορυφή της τηλεθέασης τα προγράμματα του καναλιού

super_katerina
Διαδοχικές πρωτιές σημείωσε το day time πρόγραμμα του Alpha την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, προσφέροντας ψυχαγωγία, κέφι αλλά και συγκινήσεις!

Πάνω από 923.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν για τουλάχιστον 1 λεπτό την εκπομπή Super Κατερίνα χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022. Η Κατερίνα Καινούργιου, μαζί με τους συνεργάτες της χαρίζουν καθημερινά απλόχερα το χαμόγελο στους τηλεθεατές και εκείνοι ανταποδίδουν με πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης. Η εκπομπή ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό (18-54) με τηλεθέαση που άγγιξε το 20.7% ενώ πρωτιές σημείωσε και σε επιμέρους κοινά.

kainourgiou

Αντίστοιχα υψηλές επιδόσεις είχε το Style Me Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η εκπομπή που ανανεώνει στιλ και διάθεση σημείωσε πρωτιά στο δυναμικό κοινό (18-54) με τηλεθέαση που άγγιξε το 16,8%.

style_me_up
Κλείσιμο


Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες. Με σενάρια βγαλμένα από τη ζωή και καθημερινά νέα επεισόδια, οι Οικογενειακές Ιστορίες χτύπησαν πρωτιά, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 14.4% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Τέλος, Deal με 1,312,000 τηλεθεατές που παρακολούθησαν για τουλάχιστον 1 λεπτό έκανε χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, ο Χρήστος Φερεντίνος. Συγκίνηση και ανατροπές έφεραν το Deal στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας μέσο όρο αντίστοιχα 19,7% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 20,8% στο σύνολο του πληθυσμού.

ferentinos



Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης