Άννα Αδριανού: «Τα παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και χρόνο, προτιμώ να ασχοληθώ με άλλα πράγματα»

Άννα Αδριανού: «Τα παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και χρόνο, προτιμώ να ασχοληθώ με άλλα πράγματα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και τις απώλειες που της στοίχισαν

αδριανου
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Αδριανού και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γάμους της, την επιλογή να μην κάνει παιδιά, αλλά και τις απώλειες που την στιγμάτησαν.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή 'Ελένη" και αρχικά αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Βούρο.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, διάβαζαν, έκαναν γιόγκα, διάβαζαν βουδισμό. Πήρα πολλά από αυτούς. Όταν είπα ότι θέλω να παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, ότι μπορώ απλά να ζήσω με αυτόν που αγαπώ. Παντρεύτηκα πολύ μικρή τον Γιάννη Βούρο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον άντρα της και όπως εξήγησε, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την έκανε να τον ερωτευτεί πραγματικά. «Ο άντρας μου δεν είναι ηθοποιός, αλλά είναι πάλι μέσα στα πράγματα. Είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Νομίζω ότι ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα πολλά χρόνια στη ζωή μου και στους γάμους μου και στις σχέσεις μου. Μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου τον Γιάννη κι εκεί ερωτεύτηκα για πρώτη φορά έναν άνθρωπο και όχι τον έρωτα. Είμαστε μαζί 25 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3oo452cutt-st)

Για την επιλογή της να μη γίνει μητέρα, η Άννα Αδριανού είπε: «Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί ή αν θέλουν. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία, επειδή θέλουν πολλή ενέργεια, δεν έχεις χρόνο, ούτε ενέργεια να ασχοληθείς με άλλα πράγματα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τις απώλειες που της στοίχισαν στη ζωή της, αυτή της μητέρας της και του αδερφού της. «Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο είχε σκοτωθεί και ο αδερφός μου, ο γιος του πατέρα μου από τον δεύτερο γάμο. Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, ήταν για μένα και μπαμπάς και μαμά. Στην κηδεία ο πατέρας μου γύρισε και μου είπε ότι είναι τυχερός άνθρωπος, γιατί αν έπρεπε να χάσει ένα από τα παιδιά του έχασε αυτό που ήταν πιο μικρό και είχαν λιγότερη επαφή και όχι εμένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια. Είναι μία κουβέντα που δεν τη λες εύκολα. Κατάλαβα ότι το είπε για να βγάλει από πάνω μου οποιοδήποτε βάρος», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης