Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την παίκτρια του J2US από την περίοδο που συμμετείχε στο Big Brother.
«Μου αφαιρούσαν τον λόγο και έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω, για να μην "χτυπήσω" την πρωταγωνίστριά τους. Εγώ δεν χτύπησα κανέναν, αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη, είναι γνωστό αυτό. Αυτό που εκπέμπει και εκφράζει η Άννα Μαρία το είχα εξηγήσει στην παραγωγή. Γιατί είχα την τύχη, εντός εισαγωγικών, να της κάνω μία και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφονται», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε τι συνέβαινε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τόνισε πως η συμπεριφορά της ήταν τοξική.
«Ξυπνούσε το πρωί και έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη, γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μία ταύτιση. Ενώ έχει μία τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά. Ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά.
«Η επιλογή ήταν μία ωρολογιακή βόμβα και ο κορωνοϊός δεν άφησε να γίνει η έκρηξη. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε στην παραγωγή για να βγει πρώτη», είπε κλείνοντας.
Στο πλαίσιο του συμβολισμού των Ημερών της Μητέρας και του Πατέρα, η METRO στηρίζει τον θεσμό της οικογένειας και τους ανθρώπους της εταιρείας, προσφέροντας ελπίδα σε υπογόνιμα ζευγάρια
Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ με το ευρύ κοινό αποτελούν βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας τους και κινητήρια δύναμή τους