«Ο Φιλιππίδης κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά σε γνωστή ηθοποιό, του έριξε χαστούκι κι έφυγε» λέει η Εύα Κουμαριανού

«Ο Φιλιππίδης κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά σε γνωστή ηθοποιό, του έριξε χαστούκι κι έφυγε» λέει η Εύα Κουμαριανού

«Εγώ έπεσα από τα σύννεφα για τον Λιγνάδη. Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα» δηλώνει η ηθοποιός

evaa
Ένα νέο περιστατικό για τις χυδαίες πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται στο φως από την Εύα Κουμαριανού.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, η τρανς ηθοποιός και χορεύτρια παραχώρησε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ένα  χυδαίο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μία ηθοποιό, την οποία δεν θέλησε να κατονομάσει: «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα για τον Λιγνάδη. Δεν το πίστευα! Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα. Είχα ακούσει ότι ήταν απότομος. Θυμάμαι μία ηθοποιός, πάρα πολύ καλή και έχει παίξει στην τηλεόραση με επιτυχία, της είχε προτείνει να παίξει σε ένα σίριαλ μαζί του. Πήγε να τον συναντήσει, έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το παντελόνι του, κατέβασε το σώβρακο και της έδειχνε... Και του λέει "τι είναι αυτά τα πράγματα;”, της απάντησε "έλα μωρέ, μεταξύ μας είμαστε". Του έδωσε ένα χαστούκι και σηκώθηκε και έφυγε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8yqjti02yx-st)


Εν συνεχεία, η Εύα Καραμάνου, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της  ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα και έχει εμφανιστεί πολλάκις στη σκηνή του club «ΚΟΥΚΛΕΣ», αποκάλυψε πως θα κάνει guest συμμετοχή στη νέα παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη «Τα Κόκκινα Φανάρια».

Στην queer εκδοχή του επιτυχημένου έργου του Αλέκου Γαλανού, το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1963 με την Τζένη Καρέζη, ο γνωστός σκηνοθέτης πρότεινε στην Εύα Κουμαριανού να κάνει μία εμφάνιση.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Τον Βασίλη τον ξέρω, έχει έρθει στο σπίτι μου. Μάλιστα, όταν είχε πρωτοέρθει σπίτι μου, είχα κάνει λίφτινγκ και είχε τρομάξει το παιδί. Είναι πάρα πολύ ευγενικός άνθρωπος, αρσενικό παιδί. Θα παίξω κι εγώ στα "Κόκκινα Φανάρια" ένα guest ρόλο. Μου λέει "Θα μου κάνεις την τιμή;". Του απάντησα "εγώ θα σου κάνω την τιμή; Εσύ μου κάνεις τη μεγάλη τιμή να παίξω στην παράστασή σου". Ο Μπισμπίκης είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός ηθοποιός και όποιος πει τίποτα κακό, θα του βγάλω το μάτι».

Η συμπάθεια και η εκτίμησή της προς τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη είναι εμφανής. Έτσι, έστειλε το δικό της μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή: «Βανδή, πρόσεξε μη μου τον στεναχωρήσεις».

Έπειτα, η Εύα Κουμαριανού εξομολογήθηκε πως έχει να μιλήσει με τη μητέρα της εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια, ενώ τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας: «Με τη μαμά μου είχα να μιλήσω 50 χρόνια. Επιχείρησα να έρθω σε επαφή, αλλά αυτή με αρνήθηκε. Μου είπε πως δεν είναι αυτή η μαμά μου. Πριν λίγους μήνες έμαθα πως είναι στα τελευταία της, είχε πάθει άνοια και ένας ξάδελφός μου, που μιλήσαμε, μου είπε ότι κάποια στιγμή είπε: "Φέρτε μου το παιδί μου να του φιλήσω τα χέρια γιατί το έχω πικράνει"».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γιάννης Μπέζος τιμά τον Αλέκο Σακελλάριο με μια μουσική παράσταση

Λονδίνο: Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες μένουν πια στη βρετανική πρωτεύουσα

Μέγκαν Φοξ: Τι γύρευε η «αλεπού» στο παζάρι της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης