Cardi B: Στο «τιμόνι» του Playboy - Είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του περιοδικού

Cardi B: Στο «τιμόνι» του Playboy - Είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του περιοδικού

Η ράπερ κέρδισε επάξια τη θέση αν σκεφτεί κανείς την ισχυρή της παρουσία στα social media, την εκρηκτική της εμφάνιση και τις απόψεις της για την σεξουαλική ελευθερία - «Όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα συνδεδεμένη με το Playboy, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» αναφέρει η ίδια

cardi-b3
Η πρώτη γυναίκα στην θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Playboy είναι δικαιωματικά η Cardi B.

Η 29χρονη ράπερ με την «εκρηκτική» εμφάνιση ανακοίνωσε το νέο της ρόλο στην έπαυλη του Playboy με μία δημοσίευσή της στο Instagram.

«Το κορίτσι σας είναι η πρώτη γυναίκα στην θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στην έπαυλη του Playboy. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ετοιμάζω πάρτι για να το γιορτάσουμε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι' αυτό που έρχεται», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.


Στην συνέχεια πρόσθεσε πως πάντα ένιωθε τον εαυτό της συνδεδεμένο με το Playboy κατά κάποιον τρόπο. «Όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα συνδεδεμένη με το Playboy. Είναι πραγματικά η πιο αυθεντική πλατφόρμα για τη δημιουργία ακατάλληλου περιεχομένου και πραγματικά έχω εμπνευστεί από την απίστευτη κληρονομιά του στις μάχες για την προσωπική ελευθερία. Έχω ήδη τόσες πολλές ιδέες, δεν μπορώ να περιμένω», έγραψε η Cardi B.

Κι αν μιλάμε φυσικά, για πρωτότυπες, προκλητικές ιδέες, σίγουρα το μυαλό μας πάει στην συγκεκριμένη γυναίκα. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ή ακόμα και στα βίντεο κλιπς της σίγουρα θα έπειθαν τον οποιονδήποτε ότι αξίζει για την συγκεκριμένη θέση.

Κλείσιμο


Ακόμα, κι αν το έντυπο Playboy σταμάτησε να κυκλοφορεί πριν από δύο περίπου χρόνια, η παρουσία του online συνεχώς κερδίζει έδαφος, μέσω της πλατφόρμας CENTERFOLD, η οποία θα λειτουργεί με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία του κοινού με τους δημιουργούς περιεχομένου.


Φυσικά, το κεντρικό πρόσωπο της πλατφόρμας θα είναι και πάλι η δημοφιλής ράπερ. «Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που θα εγκαινιάσω τη νέα μας πλατφόρμα που καθοδηγείται από τους δημιουργούς, το CENTERFOLD. Οι δημιουργοί αξίζουν να εκφράζονται ελεύθερα και χωρίς φίλτρα. Αξίζουν να αισθάνονται ασφαλείς ως προς τη δημιουργικότητα και την σεξουαλικότητά τους. Και τους αξίζει να έχουν το δικό τους μέλλον», δήλωσε σε δεύτερη ανακοίνωσή της η Cardi B.


Στο πάρτι που διοργάνωσε η ράπερ για να γιορτάσει την επιτυχία της στα πλαίσια του  Art Basel στο Μαϊάμι, απέδειξε  πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει την προσοχή του κοινού.  Ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα γεμάτο στρας και με ένα τεράστιο αστραφτερό «κουνελάκι του Playboy» στο λαιμό της, το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της, η Cardi B δείχνει ότι είναι η πλέον κατάλληλη για να έχει μία θέση ανάμεσα στο διάσημο franchise. 




Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


La Casa De Papel και Squid Game ενώνουν δυνάμεις: Τι ετοιμάζει το Netflix


Ψευτογιατρός: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο Dr… Kontos - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης