HΜέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν είναι πλέον, και επίσημα... χωρισμένοι.
Η διάσημη ηθοποιός είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, μετά από 10 χρόνια γάμου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε μόλις πρόσφατα. Οι δυο τους μοιράζονται την επιμέλεια των τριών παιδιών του, Νόα, Μπόντι και Τζέρνεϊ.
Στο μεταξύ και οι δύο έχουν προχωρήσει στις ζωές τους. Η καλλονή ηθοποιός εδώ και περίπου έναν χρόνο ζει τον έρωτα με την «δίδυμη φλόγα» της -όπως τον αποκαλεί- Μασίν Γκαν Κέλι.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»