Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ισπανία δημοσίευσε στα social media η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη χώρα με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και την κόρη τους, Μαρίνα, για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.
Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τον άντρα της και το παιδί τους, σε διάφορα σημεία της Σεβίλλης, τα οποία επισκέφτηκε, και συνόδευσε το υλικό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram με μερικούς στίχους από το τραγούδι «Bamboleo». «Γιατί έτσι προτιμώ να ζω τη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.