«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Οπότε ναι, τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μία πρόβα. Τον είχα δει, ήμουν παρών. Από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό, ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα», υποστήριξε ο Άγγελος Μπούρας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα».
Έπειτα, πρόσθεσε: «Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι πολύ περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Με συγκινεί τρομερά το ότι τα κορίτσια αυτά βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να είμαστε τώρα όλοι μαζί και να μιλάμε για ισότητα, για σεβασμό, για πράγματα αυτονόητα».
«Η Λένα Δροσάκη δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό, αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν παρών στο περιστατικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε», γνωστοποίησε ο πρώην βοηθός σκηνοθέτη τουΠέτρου Φιλιππίδη και συμπλήρωσε:
«Φυσικά θα παραβρεθώ στο δικαστήριο αν μου ζητηθεί. Κατέθεσα ήδη στο ΣΕΗ για όσα έγιναν και τα ίδια θα πω και στον εισαγγελέα. Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.