Mε ξέφρενο χορό και άφθονο φαγητό από την πατρίδα της γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της η Μπέλα Χαντίντ.
Το διάσημο μοντέλο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το πάρτι, που οργάνωσε για τα γενέθλιά της με την αγαπημένη της φίλη, Ντούα Λίπα.
Σε ορισμένα από αυτά, το μοντέλο φαίνεται να χορεύει ξέφρενα με την γνωστή τραγουδίστρια και άλλες φίλες τους, ενώ σε άλλα φαίνεται το γεμάτο τους τραπέζι με φαγητά από την αγαπημένη πατρίδα της Μπέλα Χαντίντ, την Παλαιστίνη.
«Χρόνια πολλά σε αυτό το πανέμορφο, φωτεινό πλάσμα. Είσαι τόσο αξιαγάπητη. Είμαι ευγνώμων που είσαι η αδερφή μου. Εύχομαι πάντα ουράνια τόξα στην ζωή σου. Είσαι η πριγκίπισσα του χορού, η πιο όμορφη και εσωτερικά και εξωτερικά», έγραψε πάνω στα στιγμιότυπα, που δημοσίευσε η Ντούα Λίπα.
Κλείσιμο
Πολλοί φίλοι της και celebrities φυσικά, έσπευσαν να ευχηθούν στην Μπέλα Χαντίντ αναρτώντας στιγμιότυπα από την ζωή του διάσημου μοντέλου. Μάλιστα, η μητέρα της ανάρτησε μία φωτογραφία από όταν ήταν ακόμα βρέφος.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών