Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πως διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι. Με τον σύζυγό μου είμαστε ερωτευμένοι, ήθελα ένα παιδί μαζί του», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.
«Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23-24 έχεις μία άγνοια, σε νεότερη ηλικία γενικά, τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον, δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος», τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή για την κριτική, που δεχόταν στο παρελθόν μία γυναίκα που έμενε έγκυος μετά τα 30.
Τέλος, δήλωσε πως σκοπεύει να αφοσιωθεί στο μωρό της για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον ερχομό του.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.