Μπιγιονσέ: Η επιστολή της σε κάθε γυναίκα που έχει κλείσει τα 40 - «Όσο πιο πολύ ωριμάζω, τόσα περισσότερα καταλαβαίνω»

Μπιγιονσέ: Η επιστολή της σε κάθε γυναίκα που έχει κλείσει τα 40 - «Όσο πιο πολύ ωριμάζω, τόσα περισσότερα καταλαβαίνω»

«Όποιος προσπαθεί να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ότι πρέπει να αισθάνονται γριές ή δυστυχισμένες μετά τα 40, τα έκανε σκ***», έγραψε μεταξύ άλλων

beyonce
Μία επιστολή για την σημασία των 40 έγραψε η Μπιγιονσέ για να ενθαρρύνει τις γυναίκες θαυμάστριές της να μην φοβούνται τα χρόνια, που περνάνε, με αφορμή τα 40ά της γενέθλια, τα οποία και γιόρτασε πριν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια έκλεισε την δεκαετία των δεύτερων -άντα και έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα, όπου εξηγεί όλους αυτούς τους λόγους, που την κάνουν να αγαπάει την ηλικία της.



«Όποιος προσπαθεί να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ότι πρέπει να αισθάνονται γριές ή δυστυχισμένες μετά τα 40, τα έκανε σκ***. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση, που έχω βιώσει ποτέ στην ζωή μου, είμαι ευγνώμων που έχω μεγαλώσει», ξεκίνησε την επιστολή της.

Στην συνέχεια έγραψε: «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά, που καταλαβαίνω πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να ζεις την στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που έχω κατανόηση του πόσο εύθραυστη είναι η ζωή και πόσο σκληρή μπορεί να είναι κάποιες στιγμές. Επομένως, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να σταματήσω να το σκέφτομαι και να απολαύσω την στιγμή στις καλές εποχές. Όσο πιο πολύ ωριμάζω, τόσα περισσότερα καταλαβαίνω και η χαρά μου αυξάνεται».



Πρόσθεσε επιπλέον, ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτή την ελευθερία που της έχει δοθεί και πλέον δίνει στον εαυτό της απλόχερα την ευκαιρία να χαρεί όσα έχει καταφέρει εώς σήμερα. «Υπάρχει μία ελευθερία και απελευθέρωση γνωρίζοντας ότι πέρασα στην άλλη πλευρά με την θυσία μου. Επιτέλους, δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαρεί τους σπόρους, που δούλεψα τόσο σκληρά όλη μου την ζωή για να τους φυτέψω».

Τέλος, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα χρόνια, που πέρασαν μαζί, αφού η καριέρα της ξεκίνησε από την αθώα ηλικία των 15. «Οι περισσότεροι με γνωρίσατε όταν ήμουν 15 και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Έκλαψα με δάκρυα χαράς για τις ευχές που μου στείλατε. Τα βίντεο, οι αναρτήσεις, οι ευχές σας, θα το εκτιμώ για πάντα. Σας θαυμάζω και σας σέβομαι όλους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έκλεισε την επιστολή της.



Ειδήσεις σήμερα:

Αξιωματούχος Ταλιμπάν: Θα κόβουμε ξανά χέρια και θα εκτελούμε αλλά... ίσως όχι δημόσια

Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο - Στο φως νέα στοιχεία για τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου

The Bachelor: Ποια παίκτρια χάνει τα λογικά της όταν είναι με τον Αλέξη Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης