Στην Πάρο και συγκεκριμένα στο φημισμένο εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα βρέθηκε η Νοτιοαφρικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σαρλίζ Θερόν μαζί με πολυμελή παρέα.
Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα όπου διαμένει σε πολυτελές γιοτ και ταξιδεύει στις Κυκλάδες.
Το γιοτ έδεσε ανοιχτά της Νάουσας και η Σαρλίζ Θερόν μαζί με την παρέα της επισκέφτηκαν το εστιατόριο Barbarossa για να δειπνήσουν, επιλέγοντας τις γαστριμαργικές θαλασσινές δημιουργίες του χαρισματικού σεφ, Δημήτρη Νικολή.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Σύμφωνα με πληροφορίες η χολιγουντιανή ηθοποιός επισκέφτηκε και τη Μύκονο.
Δείτε βίντεο: Πάρος: Η «θεά» Σαρλίζ Θερόν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.