Η Lady Colin Campbell μαζεύει υπογραφές για να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι του πρίγκιπα Χάρι

Η Lady Colin Campbell μαζεύει υπογραφές για να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι του πρίγκιπα Χάρι

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί 25.000 υπογραφές

lady_colin_campbell
Η Lady Colin Campbell με ένα αίτημα στο Change.org μαζεύει υπογραφές, προκειμένου να αφαιρεθούν από τον πρίγκιπα Χάρι οι βασιλικοί τίτλοι, καθώς ανησυχεί για το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του για το Παλάτι.

Η ίδια σε δήλωση της στη Daily Star υποστηρίζει πως θεωρεί σωστό ο πρίγκιπας Χάρι να μην έχει πλέον κανέναν βασιλικό τίτλο, εφόσον αποχώρησε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, προκειμένου να μπορεί και ο ίδιος να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του, χωρίς να επηρεάζει τον θεσμό της μοναρχίας.

lady_colin


Το αίτημα αναφέρει: «Ως ένας απλός πολίτης χωρίς βασιλικό τίτλο ή κάποιο βαθμό, ο Χάρι θα μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του, όπως είναι το δικαίωμα όλων των πολιτών, χωρίς την πιθανότητα να επηρεάσει τον θεσμό της μοναρχίας ή τις σχέσεις μεταξύ των Φιλικών Δυνάμεων και θα είναι ελεύθερος να διατυπώνει απόψεις, όσο απαράδεκτες και αν είναι, χωρίς τις επιπτώσεις, που είναι αναπόφευκτες όσο έχει βασιλικό τίτλο».

Εξήγησε, μάλιστα, πως πριν κάνει πράξη την σκέψη της μίλησε με πολύ κόσμο για να δει και την στάση του κοινού απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως συμπέρανε: «Είναι το σωστό. Έχω μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους και όλοι συμφωνούν ότι είναι το σωστό, άρα μάλλον αυτή είναι η λύση. Είναι η σωστή λύση, γιατί και απελευθερώνει τον Χάρι χωρίς να έχει επιπτώσεις και χωρίς να καταστρέψει την μοναρχία του βρετανικού έθνους, τους Βρετανούς, αλλά και τον εαυτό του».

Κλείσιμο
meghan_harry


Όπως ανέφερε, ο Χάρι δεν χρειάζεται κάποιον τίτλο πλέον, ούτε από άποψη προστασίας, καθώς είναι πολύ μεγάλος, όπως λέει η Lady Colin Campbell, αλλά και από άποψη δημοσιότητας, αφού η προσοχή εδώ και αρκετό καιρό είναι στραμμένη επάνω του. Άλλωστε θα είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνον να επικεντρωθεί στη δουλειά του, χωρίς να υπάρχει σύγχυση για το αν κάνει μόνος του κάτι ή σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχοντας χρέος απέναντι στο έθνος.

Σκοπός του αιτήματος μάλιστα, είναι να προσκαλέσει τον ίδιο τον πρίγκιπα Χάρι να ζητήσει από την βασίλισσα να του αφαιρέσει τους τίτλους.











Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης